Το πιο "τρελό" ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας | xronos.gr
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ

Το πιο "τρελό" ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

05/09/18 - 10:00
243234532-17.jpg

Μοιραστείτε το

Ο Δημήτρης Πατσαβούδης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κατερίνα Κοζαέβα

"Το πιστεύετε δεν το πιστεύετε εμείς παντρευόμαστε! Και επειδή η ευτυχία δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν την μοιράζεσαι με εκείνους που αγαπάς, γι' αυτό θα θέλαμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στο γάμο μας το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στον ιερό ναό Αγίου Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη Καβάλας". Με αυτά τα λόγια λάβαμε την πρόσκληση για τον πιο "τρελό" γάμο της χρονιάς. 

Ο Δημήτρης Πατσαβούδης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κατερίνα Κοζαέβα, κι ο γάμος μόνο συμβατικός και απλός δεν θα μπορούσε να είναι. Τα πάντα ξεκίνησαν κατά την άφιξη του γαμπρού.

Μοτοσικλετιστής και δάσκαλος οδήγησης ο Δημήτρης δεν αποχωρίστηκε την αγαπημένη του μηχανή ούτε στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ η αποχώρηση ήταν επίσης εντυπωσιακή, από κοινού το ζευγάρι μέσα στο Toyota Corola '76 του παππού του Δημήτρη. 

Ο κόσμος χαρούμενος χειροκρότησε το ζευγάρι, ενώ το χαμόγελό της δεν έκρυψε στιγμή ούτε η κουμπάρα Γωγώ Μεταξά. Το καλαμπούρι ξεκίνησε ευθύς εξαρχής, με τον Δημήτρη να παίρνει το μικρόφωνο και να κάνει το δικό του ...σόου, ευτυχισμένος καθώς φίλοι του ζευγαριού από όλη την Ελλάδα είχαν καταφτάσει στην Καβάλα για τον γάμο.

Γνωστοί όμως και για την αγάπη τους προς τον χορό, ο Δημήτρης και η Κατερίνα, επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η οποία εξελίχθηκε σε ένα χορευτικό "ταξίδι" σε όλο τον κόσμο.

Κάπου μέσα στον χορό, ο Δημήτρης σταμάτησε και είπε: "Ο γάμος είναι εκπλήρωση ονείρων", και χάρισε ένα κουτάβι Cavalier King Charles, την Melody, στην αγαπημένη του Κατερίνα, μεγαλώνοντας την "οικογένειά" τους κατά ένα τετράποδο μέλος, και γεμίζοντάς την χαρά.

Δημήτρη και Κατερίνα να ζήσετε, ελπίζουμε ο γάμος σας να είναι γεμάτος υγεία, ευτυχία και "τρέλα".
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr