Δώρο δύο αναπηρικά αμαξίδια που αγοράστηκαν από αστυνομικούς | xronos.gr
ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

Δώρο δύο αναπηρικά αμαξίδια που αγοράστηκαν από αστυνομικούς

24/12/18 - 10:00

Στο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ροδόπης και στον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης, «Άγιοι Θεόδωροι»

Δύο αναπηρικά αμαξίδια στο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και στον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης, «Άγιοι Θεόδωροι», προσέφερε η Ελληνική Αστυνομία. Η παράδοσή τους έγινε στη διάρκεια της ενημερωτικής – βιωματικής  ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, με θέμα «Καθολική προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και οι προσπάθειες που γίνονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους».  Η συγκεκριμένη ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. 

Τα αναπηρικά αμαξίδια που δωρίστηκαν αποκτήθηκαν με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το υστέρημα των αστυνομικών που υπηρετούν στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, καθώς και τη στήριξη – συνδρομή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

"Η Ελληνική Αστυνομία, επιδεικνύοντας υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας, θα συνεχίσει να οργανώνει ανάλογες δράσεις και στο μέλλον στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, συνεργαζόμενη με τοπικούς φορείς, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών", αναφέρει καταληκτικά, ανακοίνωση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. 
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr