Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την μικρή Στελλίτσα | xronos.gr
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την μικρή Στελλίτσα

31/10/19 - 10:00
234234442235-3.jpg

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα γίνει Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί με συμβολική τιμή εισιτηρίου στα 2 ευρώ

Ραντεβού στο ΔΑΚ για τη μικρή Στελλίτσα, κάνοντας παράλληλα ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το κοινό της πόλης, έδωσαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και η ΠΑΕ Ποντίων (μικτή Ροδόπης) σε από κοινού συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στον χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

Εκεί η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαίρη Κοσμίδου τόνισε ότι είναι μια πρωτοβουλία που χτίζεται πάνω σε πολύ γερά θεμέλια έχοντας κάνει παρόμοιο φιλανθρωπικό αγώνα και πέρσι. «Όταν η κοινωνία είναι όλη μαζί, μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο» σηματοδότησε.

Από πλευράς του ο Γιάννης Σιγούρος, υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας δήλωσε ότι «η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ροδόπης ανταποκρίνεται για δεύτερη φορά στο αίτημα του συλλόγου της ΠΑΕ Ποντίων να συμβάλλει στην οικονομική βοήθεια μιας μικρής μαθήτριας».

Τέλος, ο πρόεδρος της αθλητικής ένωσης Ποντίων Ροδόπης Μιχάλης Κακουλίδης ευχαρίστησε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και τον αστυνομικό διευθυντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη για την άμεση στήριξη στην πρωτοβουλία. Έθεσε ως στόχο «να καθιερωθεί τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου αυτή η συνεργασία και να γίνεται για ένα παιδάκι της εκπαίδευσης κάθε χρόνο και διαφορετικό, ευελπιστώντας να μην υπάρχουν παιδιά που χρήζουν τέτοιας βοήθειας».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί στο ΔΑΚ Κομοτηνής και η προαιρετική τιμή εισιτηρίου έχει οριστεί στα 2 ευρώ. Επίσης οποιοσδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να συνδράμει με όποιο ποσό επιθυμεί, καταθέτοντάς το στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR 1501711920006192143445401.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr