Ημερίδες προγραμματίζει το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαρώνειας-Σαπών | xronos.gr
ΣΕ ΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑΓΑΝΗ

Ημερίδες προγραμματίζει το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαρώνειας-Σαπών

07/09/17 - 11:00

Προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα 

Πραγματοποιήθηκε στις 30 Αυγούστου 2017 και ώρα 10.00 στις Σάπες, στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, η 3η Τεχνική Συνάντηση του έργου «Ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πληροφόρηση, του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, με παράρτημα Ρομά».
Η 3η Τεχνική συνάντηση είχε ως στόχο:  Την παρουσίαση και αξιολόγηση των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν ως τις 30/8. Τον προγραμματισμό των επόμενων ενεργειών δημοσιότητας . Το χρονοδιάγραμμα και τον προγραμματισμό των δράσεων έως και την ολοκλήρωση του έργου.
Γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν τα διαδραστικά εργαστήρια και η τελική παρουσίαση αυτών κατά την πραγματοποίηση του τελευταίου εργαστηρίου. Η συμμετοχή των παιδιών ανέργων οικογενειών και της ομάδος στόχου ήταν μεγάλη. Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες που αφορούν την παραγωγή και έναρξη αναπαραγωγής του ραδιοφωνικού σποτ, του σχεδιασμού των ενημερωτικών φυλλαδίων, των αφισών, των banners καθώς επίσης και της τοποθέτησης ενημερωτικού banner στο website του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.
Επίσης ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός για τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων με την ομόφωνη απόφαση όλων των παρευρισκομένων. Πιο συγκεκριμένα αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ημερίδες-δράσεις:
20/9/2017 - Τρόποι ανεύρεσης εργασίας και χρηματοδότησης ανέργων και υφιστάμενων επιχειρήσεων, στις Σάπες
29/9/2017 - Ενημερωτική Ημερίδα για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, στην Ξυλαγανή
2/10/2017 - Αγωγή υγείας – Προληπτική ιατρική σε βασικά θέματα υγείας, στις Σάπες
18 ή 20/10/2017 - Ομάδα γονέων – Σχολική διαρροή – Σχολικός εκφοβισμός, στις Σάπες
1- 15/11/2017 - Ανάπτυξη δεξιοτήτων ανέργων γυναικών, Ξυλαγανή ή Σάπες
Οι οικισμοί που θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις είναι ενδεικτικοί και μπορούν να τροποποιηθούν ενώ επικαιροποιήθηκε το αρχικό χρονοδιάγραμμα του έργου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνάντηση εκκλήθηκε και παραβρέθηκε η προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών Φανή Κωφίδου.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr