O σπίκερ της Ξυλαγανής και τα σκόρδα στον τηλεοπτικό αέρα | xronos.gr
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ

O σπίκερ της Ξυλαγανής και τα σκόρδα στον τηλεοπτικό αέρα

26/03/19 - 11:03

O σπίκερ Τριαντάφυλλος Παπαδάκης δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα περίφημα σκόρδα με αφορμή την κατανάλωση της σκορδαλιάς με τον μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου

O σπίκερ της Ξυλαγανής Τριαντάφυλλος Παπαδάκης και τα σκόρδα προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα. Τα λεπτά δημοσιότητας αρκετά για να δώσουν το στίγμα ενός χωριού που αγαπάει το ποδόσφαιρο, έχει ανθρώπους που αυτοσαρκάζονται, και ταυτόχρονα προσπαθούν να προβάλλουν αυτό που αναβιώνει ξανά στον τόπο τους ως παραγωγή, τα σκόρδα!

Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, που προβάλλεται στον Alpha, φιλοξενήθηκε ζωντανά ο σπίκερ της Ξυλαγανής Τριαντάφυλλος Παπαδάκης με την χαρακτηριστική ατάκα "τα ψημμένα ορνίθια". Η περιγραφή του από τον αγώνα του Ορφέα Ξυλαγανής στις αρχές της σεζόν έκανε αίσθηση και συνεχίζει ακόμη να συζητιέται στον τηλεοπτικό αέρα. Μέσω  Skype σε καφενείο του χωριού έγινε η σύνδεση με την εκπομπή, με τον παρουσιαστή κο Μάνεση αρχικά να παραθέτει ένα σύντομο απόσπασμα της περιγραφής που είχε κάνει ο sportcaster και τον έκανε διάσημα.  Ο κος Παπαδάκης ήταν πλαισιωμένος από παίκτες της ομάδας και όταν του δόθηκε ο λόγος παρουσίασε τα τελευταία νέα της ομάδας. Μάλιστα ρωτήθηκε για τον...γνωστό Χασάν και έκανε γνωστό ότι πήρε μεταγραφή στον Ελληνικό Στρατό. Ο γεωπόνος και πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Θράκης κος Παπαδάκης δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα περίφημα Σκόρδα Ξυλαγανής με αφορμή την κατανάλωση της σκορδαλιάς με τον μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου.
 

Βίντεο: Ξυλαγανή παλιά και νέα 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr