Οι σάκοι του Άη Βασίλη επιστρέφουν στην Κομοτηνή | xronos.gr
"Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ"

Οι σάκοι του Άη Βασίλη επιστρέφουν στην Κομοτηνή

16/01/19 - 17:01
untitled-1_86.jpg

Δηλώστε συμμετοχή

Για 7η κατά σειρά χρονιά, η δράση «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» αναζητά και πάλι βοηθούς για να γεμίσει τους σάκους του, μόνο που αυτή την φορά θα ακολουθήσει μια εναλλακτική πορεία πλεύσης για την «διαδρομή» του.

Υιοθετώντας το σύνθημα του δημιουργού της δράσης Δημήτρη Ακριβούλη «Όλοι μαζί μπορούμε», ο Αη Βασίλης επιθυμεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην κάλυψη αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Κομοτηνής, σε συνεργασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.   

Η δράση θα λάβει χώρα στις 16-02-2019 έως και τις 24-02-2019 με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μέσω φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες.

Στην εθελοντική δράση μπορούν να συμμετέχουν καταστήματα και καφετέριες, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων, αθλητικοί σύλλογοι, πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, σχολεία και φυσικά όλοι όσοι έχουν διάθεση να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Στην προσπάθεια αυτή σας ζητείται, λοιπόν, να ενημερώσετε τους διοργανωτές για την επιθυμία σας να συμμετέχετε κι εσείς στην φετινή διαφορετική δράση του «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα», ούτως ώστε" να καταφέρουμε όλοι μαζί να φέρουμε εις πέρας το έργο αυτό με επιτυχία, και κατ’ επέκταση να συνεισφέρουμε όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικά στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μάλιστα έχουν μέγιστη ανάγκη για την κινητοποίηση όλων μας", αναφέρει ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω e-mail ([email protected]) ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/santa.is.late.komotini/) ή στο τηλέφωνο 6972264965.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr