"Ρεζερβέ" Πρωτομαγιά και στα Σύμβολα Ροδόπης | xronos.gr
ΤΑ ...ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΕ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΕΒΡΟ

"Ρεζερβέ" Πρωτομαγιά και στα Σύμβολα Ροδόπης

03/05/19 - 10:00
23423454365-84.jpg

Κάποιοι φαίνεται να θεωρούν πως ο δημόσιος χώρος τους ανήκει

Το είδαμε και αυτό στην Θράκη. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την Πρωτομαγιά σε Ροδόπη (περιοχή Συμβόλων) και Έβρο (περιοχή Μαΐστρου) αντίστοιχα. 

Ενόψει της Πρωτομαγιάς κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν την "κράτηση" τους στον γνωστό πνεύμονα πρασίνου μερικά χιλιόμετρα έξω από την Κομοτηνή, συγκεκριμένα στην περιοχή των Συμβόλων. Πήραν ...ταινία και "μάρκαραν" την περιοχή τους, ως άλλη αστυνομική επιχείρηση, δείχνοντας κατ' αυτό τον τρόπο ότι η περιοχή τους ανήκει προκειμένου να κάνουν ...ανέμελοι το πικ-νικ τους.

Viral έγινε διαδικτυακά τα περιστατικά (καθώς δεν ήταν μόνο το εικονιζόμενο) του περιαστικού οικισμού "Μαΐστρος". Αντιστοίχως πρόκειται για έναν πνεύμονα πρασίνου μερικά χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη, που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου κατά τους θερινούς μήνες και σε αργίες όπως της Πρωτομαγιάς. Κάποιοι διάλεξαν έναν ευφάνταστο αλλά σίγουρα όχι ευγενικό τρόπο για να περάσουν σίγουρα σε σημείο της επιλογής τους την Πρωτομαγιά: Σκέφτηκαν να αλυσοδέσουν μία καρέκλα σε ένα από τα παγκάκια που υπάρχουν τοποθετημένα στο χώρο του λεγομένου "Πλατανότοπου" προκειμένου να μην το πιάσει κανείς ανήμερα την Πρωτομαγιά. Στον ίδιο χώρο υπήρχαν επίσης και παγκάκια σεσημασμένα με άσπρη-κόκκινη κορδέλα προκειμένου να σηματοδοτηθεί το "ρεζερβέ". 

Κάποιοι από ό,τι φαίνεται θεωρούν πως ο δημόσιος χώρος τους ανήκει.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr