Συγκεντρώσεις για το Μακεδονικό σε Ξάνθη και Κομοτηνή | xronos.gr
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Συγκεντρώσεις για το Μακεδονικό σε Ξάνθη και Κομοτηνή

16/01/19 - 12:37

Καλούν τον κόσμο να πάρουν τη σημαία τους και να λάβουν μέρους

Συγκεντρώσεις για το Μακεδονικό σε Ξάνθη και Κομοτηνή προγραμματίζονται τις επόμενες μέρες, με τους διοργανωτές να χρησιμοποιούν κυρίως τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης καλώντας τους πολίτες να πάρουν τη σημαία τους και να λάβουν μέρους

Στην Ξάνθη οι διοργανωτές που αποκαλούνται ως "Επιτροπή αγώνα Ξάνθης" και οι "Ενωμένοι Θράκες", διοργανώνουν συγκέντρωση και πορεία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 3-5 την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 17:00μ.μ. στη Πλατεία Ελευθερίας Ξάνθης.

Στην Κομοτηνή οι διοργανωτές που αποκαλούνται ως "Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Ροδόπης" στο κάλεσμα τους αναφέρουν "μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις και την προδοσία των κυβερνώντων με την παράδοση της Μακεδονίας η Κίνηση Πολιτών Ροδόπης η οποία αντιτίθεται και διαφωνεί με την ανθελληνική κίνηση της κυβέρνησης διοργανώνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Σπαθί της Κομοτηνής συγκέντρωση διαμαρτυρίας με σκοπό να διατρανώσει την αντίθεση και τη διαφωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού απέναντι στην έσχατη προδοσία. Η Μακεδονία είναι μία και είναι η καρδιά της Ελλάδας. Πάρε τη σημαία σου και έλα".

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr