«Τα Jumbo… σκοτώνουν τις Κυριακές μας» | xronos.gr
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

«Τα Jumbo… σκοτώνουν τις Κυριακές μας»

07/02/20 - 10:00

Καταγγέλλει την απόφαση της Jumbo για ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σε Πρέβεζα και Κατερίνη

Με αιχμηρή -αν και αρκετά ετεροχρονισμένη- ανακοίνωσή του, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής «καταγγέλλει την απόφαση της Jumbo να ανοίγει τα καταστήματα της Πρέβεζας και της Κατερίνης από τον Ιανουάριο όλες τις Κυριακές». Σύμφωνα με το ΕΚ Κομοτηνής «η διοίκηση των καταστημάτων Jumbo με μία προκλητική, παράνομη και άκρως αντεργατική απόφαση, επιβάλλει εργασία κάθε Κυριακή πλέον σε τουλάχιστον δύο καταστήματά της, σε Πρέβεζα και Κατερίνη.

Εκφράζουμε την πλήρη και κατηγορηματική αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ακόμα περισσότερο καταστροφικές συνέπειες για την απασχόληση […]».

Όχι για τον Ίασμο
Μάλιστα, το Εργατικό αναφέρεται και στο τοπικό κατάστημα Jumbo στον Ίασμο, λέγοντας: «Διαμηνύουμε προς τη διοίκηση της εταιρείας ότι η υλοποίηση των σχεδιασμών τους δεν θα είναι ‘περίπατος’ και να μην τολμήσει να εφαρμόσει την απόφαση της και στο Jumbo στον Ίασμο. Το συνδικαλιστικό κίνημα, παρά τις επιμέρους διαφορές και ιδεολογικοπολιτικές προσεγγίσεις, σύσσωμο και ενωμένο θα αντιμετωπίσει την ύπουλη επίθεση της εργοδοσίας».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr