Τεχνικό σεμινάριο της Olympia Electronics στο Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Ροδόπης | xronos.gr
ΣΤΗ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ 10 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Τεχνικό σεμινάριο της Olympia Electronics στο Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Ροδόπης

23/11/18 - 10:00

Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα (νέο σύστημα συναγερμού, νέοι θερμοστάτες Wi-Fi κ.τ.λ.)

Η Olympia Electronics A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, από το 1979 έως σήμερα δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διοργανώνει τεχνικά σεμινάρια με σκοπό να παρουσιάσει στους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες τα νέα της προϊόντα, αλλά κυρίως να τους παρουσιάσει τον τρόπο εγκατάστασής τους και την ευχρηστία τους. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ενημέρωσης, διοργάνωσε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της στη Μεθώνη Πιερίας, τεχνικό σεμινάριο προς το Σύνδεσμο Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων ν. Ροδόπης, με θέμα «Παρουσίαση των νέων προϊόντων της Olympia Electronics». 

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 10 ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα (νέο σύστημα συναγερμού, νέοι θερμοστάτες Wi-Fi κ.τ.λ.) της εταιρείας και να λάβουν χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες και απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη χρήση και εγκατάσταση των προϊόντων της γκάμας της Olympia Electronics. Τους ηλεκτρολόγους του Συνδέσμου Ροδόπης υποδέχθηκε ο Αντώνης Κομπατσιάρης - τεχνικός διευθυντής, ο οποίος παρουσίασε και το τεχνικό σεμινάριο. 

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες και των δύο πλευρών, καθώς το σεμινάριο ήταν εξειδικευμένο, στοχευμένο και με τεράστιο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις των προϊόντων της εταιρείας. Επίσης στην επιτυχία του σεμιναρίου βοήθησε το γεγονός ότι το ακροατήριο είχε υψηλό επίπεδο γνώσεων και ανέβασε κατά πολύ την ποιότητα του. Μετά το τέλος της ενημέρωσης ακολούθησε γεύμα, στέφοντας με απόλυτη επιτυχία ακόμη ένα τεχνικό σεμινάριο της Olympia Electrnonics A.E.

(Κική Γλυκού, www.olympia-electronics.gr)
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr