Υπογραφές για την επέκταση της Pharmathen στο ΒΙΟΠΑ Σαπών | xronos.gr
ΑΓΟΡΑΖΕΙ 27 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Υπογραφές για την επέκταση της Pharmathen στο ΒΙΟΠΑ Σαπών

09/04/19 - 10:00
23423543456-99.jpg

Η εταιρεία με την αγορά αυτή διπλασιάζει την έκταση που κατέχει στο ΒΙΟΠΑ και προχωρά σε νέες επενδύσεις, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζομένων σε αυτήν

Στην Αθήνα για την υπογραφή των οριστικών συμβολαίων της αγοράς 27 στρεμμάτων στο ΒΙΟΠΑ Σαπών από την εταιρεία Pharmathen βρέθηκε προ ημερών ο δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης. Η εταιρεία με την αγορά αυτή διπλασιάζει την έκταση που κατέχει στο ΒΙΟΠΑ και προχωρά σε νέες επενδύσεις, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζομένων σε αυτήν, προερχόμενους κυρίως από την ευρύτερη περιοχή.

Μάλιστα με την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου που πραγματοποιήθηκε προ καιρού μπορεί πλέον η δόμηση στο Βιοτεχνικό Πάρκο να γίνει σε διπλάσιο ύψος από το σημερινό. Η υπογραφή των συμβολαίων εκ μέρους της εταιρείας έγινε από τον εκπρόσωπο της νομικής υπηρεσίας Μανόλη Δαμανάκη, ενώ την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. εκπροσώπησε ο διευθυντής πωλήσεων Ανδρέας Καρακάσης.

Ο δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε μία εποχή που η πολιτεία και οι τράπεζες απαξιώνουν τον τόπο μας με αποψιλώσεις και καταργήσεις καταστημάτων και υπηρεσιών, μία κορυφαία, στη Βαλκανική, εταιρεία, η Pharmathen προχωρά σε νέες επενδύσεις, επεκτάσεις των μονάδων της και πρόσληψης προσωπικού. Η προσέλκυση μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων με εξαγωγικό χαρακτήρα που αξιοποιούν τα μοναδικά γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα της περιοχής είναι για μας αναπτυξιακός μονόδρομος. Αυτό είναι το μέλλον». 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr