Ανεβάζει τους τόνους στον Δήμο Κομοτηνής η Ελένη Λαφτσή | xronos.gr
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ανεβάζει τους τόνους στον Δήμο Κομοτηνής η Ελένη Λαφτσή

19/04/19 - 10:00
2342353456-15_0.jpg

"Απολύσεις υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και εκδρομές ...τα μεγάλα (δημοκρατικά) όπλα της Κοινωνίας Πολιτών"

Μία πύρινη επιστολή με την οποία καταγγέλλει την "Κοινωνία Πολιτών" και την ΔΕΥΑ Κομοτηνής αφενός για ρουσφέτια αφετέρου για απολύσεις εργαζομένων, έδωσε στην δημοσιότητα η επικεφαλής της ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής Δήμου Κομοτηνής υποψήφια δήμαρχος Ελένη Λαφτσή.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή της υποψηφίου:
"Τα περί παραγωγής πολιτικής που να απαντά στα προβλήματα και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, είναι, απ' ό,τι φαίνεται, 'ψιλά γράμματα' για τη διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής, όπως αυτή πλέον εκφράζεται και εργάζεται για τον επικεφαλής του συνδυασμού 'Κοινωνία Πολιτών' Γιάννη Γκαράνη και για κάποιους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, οι οποίοι τυγχάνουν και στη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. Προτιμούν να μετέρχονται παλαιοκομματικών μεθόδων, που περισσότερο θυμίζουν εποχές 'Μαυρογιαλούρου', παρά ένα σύγχρονο ανταγωνιστικό δήμο του 21ου αιώνα, που όπως φαίνεται δεν τον επιθυμούν γιατί  δεν τους βολεύει στις επιδιώξεις τους.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε εκδρομή τοπικού συλλόγου στη Ροδόπολη Σερρών, δαπάνη του Δήμου, όπως ανακοινώθηκε στους μετέχοντες κατά τη μετάβασή τους και, όπως  ενημερωθήκαμε, ετοιμάζονται και εκδρομές στην Αδριανούπολη για τους αγαπητούς συμπολίτες μας.

Άραγε από πού αντλούν το δικαίωμα να θεωρούν τον Δήμο 'τσιφλίκι τους' και τα ταμεία του διαθέσιμα για τις μικροπολιτικές επιδιώξεις τους; Ποια μυστικά κονδύλια διαχειρίζονται και πώς προέκυψαν αυτά;

Πρόσφατα απολύθηκαν δύο εργαζόμενοι που εργάζονταν με συμβάσεις στη ΔΕΥΑΚ, γιατί μετέχουν ως υποψήφιοι σε ανταγωνιστικά της διοίκησης ψηφοδέλτια. Φαίνεται ότι το πάθος για εξουσία που τους διακατέχει πλέον, είναι μεγαλύτερο από την αντίληψη περί δημοκρατίας  που  κάποτε χαρακτήριζε αυτή την παράταξη, σε σημείο που δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν την αγωνία και την ανάγκη  πολλών συμπολιτών μας για επιβίωση! 

Τελικά τείνει να γίνει πεποίθησή μας ότι η προεκλογική περίοδος έπρεπε να διαρκεί τέσσερα χρόνια μήπως και η τοπική κοινωνία προλάβαινε να δει και κάποιο έργο να πραγματοποιείται, κυρίως στους οικισμούς που χαρακτηρίζονται από εγκατάλειψη. Και το επισημαίνουμε αυτό καθότι ενημερωθήκαμε ότι τον τελευταίο μήνα επιλεκτικά γίνονται έργα σε κάποιους οικισμούς και συγκεκριμένα στον οικισμό της  Αιγείρου, όπου συνεργείο αποκατάστασης βλαβών  της ΔΕΥΑΚ; Κάνει εργασίες στο κτίριο που στεγάζεται ο πολιτιστικός σύλλογος, άσχετες φυσικά  με το αντικείμενό του! Άραγε εργάζεται για να αναβαθμίσει το κτίριο ή τους υποψηφίους της περιοχής;

Θλιβερά φαινόμενα μιας θλιβερής διοίκησης (με τους διαδόχους της), στην οποία την απάντηση πρέπει και οφείλει να δώσει η τοπική κοινωνία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές".

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr