Δύο νέους υπ. δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Αντ. Γραβάνης | xronos.gr
ΡΑΣΗΜ ΧΑΛΗΛ ΙΒΡΑΜ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

Δύο νέους υπ. δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Αντ. Γραβάνης

03/04/19 - 12:53
untitled-1_190.jpg

"Σύμπραξη Προοπτικής" για τον Δήμο Κομοτηνής θέλουν δύο ακόμη υποψήφιοι

Δύο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής του συνδυασμού "Σύμπραξη Προοπτικής" Αντώνης Γραβάνης. Πρόκειται για τους Ρασήμ Χαλήλ Ιβράμ και Δημήτριο Ξενάκη. Στις παρακάτω γραμμές μπορείτε να τους γνωρίσετε καλύτερα, μέσα από τα βιογραφικά που έδωσαν στην δημοσιότητα.

Ρασήμ Χαλήλ Ιβράμ
Γεννήθηκα το 1986 στην Κομοτηνή. Εργάζονται σε μεγάλη εταιρία τροφίμων ως πωλητής. Μεταξύ των δεξιοτήτων μου είναι η γνώση της τουρκικής γλώσσας και του άριστου χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είμαι κοινωνικός και δραστήριος. Ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά. Υπήρξα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου "Μειονοτικός Πολιτιστικός Μορφωτικός και Αθλητικός Σύλλογος Περιοχής Αλανότοπος Κομοτηνής".

Δημήτριος Ξενάκης
Γεννήθηκα το 1971 και μεγάλωσα στην Κομοτηνή, με καταγωγή από την Πόρπη και την Ξυλαγανή ν. Ροδόπης. Είμαι γιος του Χρήστου και της Ζουμπουλίτσας Ξενάκη, παντρεμένος με την Γιώτα Δουλγέρη και πατέρας δύο παιδιών. Είμαι διπλωματούχος αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ και μελετητής δημοσίων έργων τοπογραφίας και οδοποιίας.

Από το 2000 διατηρώ το δικό μου τεχνικό γραφείο ως τοπογράφος μηχανικός. Είμαι μέλος του ΤΕΕ Θράκης και το 2011 - 2013 διετέλεσα πρόεδρος του τοπικού τμήματος ν. Ροδόπης του πανελλήνιο συλλόγου διπλωματούχων αγρονόμων τοπογράφων μηχανικών. Ως πολίτης, επαγγελματίας και πατέρας, οραματίζομαι και επιθυμών μια καλύτερη πόλη, περισσότερο ανθρώπινη και προοδευτική. Στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου διεκδικώ την στήριξή σας, προκειμένου να μας δώσετε την δύναμη να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr