Έτσι θα πολιτευτεί ο Μιχάλης Βασιλειάδης | xronos.gr
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ

Έτσι θα πολιτευτεί ο Μιχάλης Βασιλειάδης

20/06/19 - 10:00
234235436-1_6.jpg

Η παράταξή του έχει δύο έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, «θα ψηφίζουμε ό,τι είναι καλό, θα καταψηφίζουμε ό,τι μας βρίσκει αντίθετους» λέει ο επικεφαλής

Δύο από τις είκοσι επτά συνολικά έδρες του δημοτικού συμβουλίου Μαρωνείας – Σαπών διαθέτει, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, η παράταξη «Ενότητα – Ελπίδα – Αλλαγή» με επικεφαλής τον Μιχάλη Βασιλειάδη. Για το όνομά του είχαν ακουστεί πολλά προεκλογικά, για διάφορες συνεργασίες, τελικά όμως ο ίδιος, μαζί με την ομάδα του, αποφάσισαν να κατέβουν αυτόνομα στις εκλογές, όπου και συγκέντρωσαν περίπου 7,5% των ψήφων των δημοτών.

«Είμαστε σε περίοδο αγρανάπαυσης», θα πει στον «Χ» ο Μιχάλης Βασιλειάδης, στον απόηχο των εκλογών, πληροφορώντας ότι «αρχίζουν οι ζυμώσεις», καθώς απαιτούνται συνεργασίες για να διοικηθεί ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών. Σύμφωνα με τον ίδιο η παράταξή του θα λειτουργήσει αυτόβουλα στο δημοτικό συμβούλιο ψηφίζοντας και στηρίζοντας ό,τι είναι καλό για τον τόπο, καταψηφίζοντας και επικρίνοντας ό, τι είναι αρνητικό για τον τόπο. Ο ίδιος κάνει λόγο για μία «μεγάλη εμπειρία – χωρίς πικρία», αναφερόμενος στην προεκλογική διαδικασία, η οποία όμως ανήκει ήδη στο παρελθόν, καθώς, όπως λέει, όλες μαζί οι παρατάξεις του Δήμου πρέπει να προωθήσουν επιτακτικά ζητήματα, όπως ύδρευση, άρδευση, αγροτική οδοποιία, καθαριότητα, υποδομές, ζητήματα καθημερινότητας γενικά. Υπογραμμίζει ότι πρέπει να αξιοποιηθεί καλύτερα το ΕΣΠΑ από την επόμενη διοίκηση του Δήμου, καθώς και να διοχετευτούν στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών μεγαλύτερα κονδύλια μέσω του προγράμματος Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών. Το κλειδί για να γίνουν τα παραπάνω, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι «δουλειά και τίποτα άλλο».

Τον Μιχάλη Βασιλειάδη τον συναντάμε στο θερινό θέατρο Σαπών, εκεί όπου έλαβε χώρα η ορκωμοσία της ΑΣΠΑΙΤΕ. Ως εκπαιδευτής της ΑΣΠΑΙΤΕ ο ίδιος λέει: «Η ΑΣΠΑΙΤΕ επιτελεί μεγάλο εκπαιδευτικό, παιδαγωγικό και κοινωνικό ρόλο – έρχονται πολλοί σπουδαστές και συνάδελφοι εκπαιδευτικοί από την ΑΜ-Θ, (γι’ αυτό και ήταν) μεγάλη κίνηση η ίδρυσή της στις Σάπες». Προσκαλεί, τέλος, όλους, ιδίως τους εκπαιδευτικούς, να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr