Φώτης Μελέγκος και ο Μεσούτ Χασάν συμπράττουν με τον Αντώνη Γραβάνη | xronos.gr
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Φώτης Μελέγκος και ο Μεσούτ Χασάν συμπράττουν με τον Αντώνη Γραβάνη

04/03/19 - 17:00
untitled-1_155.jpg

Συμπράττουν με τον Αντώνη Γραβάνη ο Φώτης Μελέγκος και ο Μεσούτ Χασάν

Δύο ακόμη ονόματα ρίχνει στο παιχνίδι του Δήμου Κομοτηνής ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της "Σύμπραξης Προοπτικής" Αντώνης Γραβάνης. Πρόκειται για το Φώτη Μελέγκο και το Μεσούτ Χασάν, τα βιογραφικά των οποίων ανακοινώθηκαν από την παράταξη.

Ακολουθούν τα βιογραφικά:


ΦΩΤΗΣ ΜΕΛΕΓΚΟΣ

Γεννήθηκε το 1958 στην Καλλιθέα Ν. Ροδόπης. Σπούδασε Δημόσια Υγιεινή στο ΤΕΙ Αθήνας. Από το 1983 έως το 2017 εργάσθηκε στις Υγειονομικές Υπηρεσίες Έβρου και μετέπειτα στις υπηρεσίες της Ροδόπης. Διετέλεσε προϊστάμενος στο Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής Ροδόπης, προϊστάμενος στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου Ροδόπης, προϊστάμενος στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας της ΠΑΜΘ, καθώς επίσης και Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ροδόπης. Κατά την περίοδο αυτή ανέπτυξε πολιτική και συνδικαλιστική δράση συμμετέχοντας σε συλλογικά όργανα, φορείς και θεσμούς του τόπου μας.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με πολιτιστικά και αθλητικά θέματα ως μέλος των Δ.Σ. καθώς επίσης ως προπονητής τοπικών ερασιτεχνικών σωματείων και ακαδημιών. Διετέλεσε πρόεδρος του ΑΠΣ Πανθρακικός και Γ. Γραμματέας του Ορφέα Κομοτηνής. Το 2006 εξελέγη μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης όπου ανέλαβε την αρμοδιότητα του Αν. Γ.Γ της Ένωσης.

Κατά το παρελθόν έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως μέλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρώνειας.


ΜΕΣΟΥΤ ΧΑΣΑΝ

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή από  το 1973. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Από το 1997 διατηρεί κατάστημα στην πόλη της Κομοτηνής και δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας φωτογράφος. Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Είναι μέλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιάσμου το 2014 και διετέλεσε Πρόεδρος και μέλος πολλών αθλητικών σωματείων και συλλόγων, όπως της ΠΑΕ Πανθρακικός και της ΕΠΣ Θράκης.

Θέτει τον εαυτό του υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κομοτηνής για τις επερχόμενες εκλογές καθώς πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην πόλη και τους ανθρώπους της, μέσω μιας εξαίρετης ομάδας και σε συνεργασία με τον επικεφαλής της παράταξης του, Αντώνη Γραβάνη.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr