Χρόνια δημιουργίας, δουλειάς και συνεργασίας, υπόσχεται ο Απόστολος Ιωάννου | xronos.gr
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ

Χρόνια δημιουργίας, δουλειάς και συνεργασίας, υπόσχεται ο Απόστολος Ιωάννου

24/05/19 - 10:00

Αναφέρθηκε στην ανεπίτρεπτη στασιμότητα στο Δήμο παρά το ότι η περιοχή είναι προικισμένη με ιδιαίτερη αναφορά σε ειδικά προβλήματα της πόλης των Σαπών

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Απόστολος Ιωάννου, επικεφαλής του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών", πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου ανοικτή ομιλία στις Σάπες. Ανάμεσα στα άλλα, ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε κυρίως στην ανεπίτρεπτη στασιμότητα στο Δήμο παρά το ότι η περιοχή είναι προικισμένη με ιδιαίτερη αναφορά σε ειδικά προβλήματα της πόλης των Σαπών όπως: η ύδρευση, η κακή κατάσταση των δρόμων, η καθαριότητα, η ανάγκη ευπρεπισμού και αναπλάσεων, οι ανεπαρκείς συγκοινωνίες, ο βιολογικός καθαρισμός, η αποψίλωση από υπηρεσίες και δομές εξυπηρέτησης πολιτών, η απαξίωση των Σφαγείων με κινητικότητα για αξιοποίησή τους μόνο τους τελευταίους μήνες.

Ο επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών" δεσμεύτηκε για την ειδική μέριμνά του αν εκλεγεί δήμαρχος για την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, όπως το ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα "Φιλόδημος", ώστε να εξευρεθούν οι απαραίτητοι πόροι για τις αναγκαίες υποδομές επίλυσης των προβλημάτων της περιοχής και της δυνατότητας να εξασφαλίσει μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία.

Υπογραμμίζοντας την ανεξαρτησία του συνδυασμού του και την κατηγορηματική αντίθεσή του σε επενδύσεις τύπου "χρυσού", ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών εμφανίστηκε βέβαιος για επιτυχία του στην εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου, αφού μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους δημότες και να τους ζητήσει να ψηφίσουν τα έντιμα, άφθαρτα, άξια, καθαρά, έμπειρα και ικανά πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της "Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών". Διασφαλίζοντας ότι ο Δήμος Μαρωνείας - Σαπών θα είναι τόσο αποτελεσματικός και θα κατοχυρώσει τόσο σοβαρή ταυτότητα, που θα ακούγεται και θα αντιμετωπίζεται με θετική κι όχι αρνητική δημοσιότητα.

Σχετικά με τις βασικές προτεραιότητές της παράταξής του, ο κ. Ιωάννου ανέφερε:
"Πρωταρχική στόχευση του προγράμματός μας είναι η ποιότητα ζωής των όλων των κατοίκων του δήμου που σε γενικές γραμμές αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα.

  • Στην ύδρευση 
  • Στην καθαριότητα 
  • Στο καλό δίκτυο δρόμων, αστικών και αγροτικών 
  • Στις ανάγκες γρήγορης και ασφαλούς σύνδεσης του ενός σημείου του δήμου με το άλλο και με το διοικητικό κέντρο των Σαπών, δεδομένης της δύσκολης γεωμορφολογίας που χαρακτηρίζει την περιοχή 
  • Με στοχευμένες υποδομές ειδικά για την εξυπηρέτηση του αγροκτηνοτροφικού τομέα, χωρίς να σπαταλάται ούτε ένα ευρώ 
  • Με υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και προσέλκυση νέων επενδύσεων 
  • Με τεχνικά άρτιο και ρεαλιστικό τουριστικό σχεδιασμό βασισμένο στον φυσικό μας πλούτο 
  • Με ήπια τοπική ανάπτυξη δηλαδή με επενδύσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον"

Ο κ. Ιωάννου, τέλος, κάλεσε τους πολίτες να ξεπεράσουν την απογοήτευσή τους, να είναι περήφανοι για το Δήμο τους και να συμβάλλουν με την ψήφο τους και τη συμμετοχή τους στην επιτυχία του συνδυασμού του. Εφόσον δε οι πολίτες του δώσουν την ευθύνη διοίκησης του Δήμου, ο κ. Ιωάννου επανέλαβε ότι μέτρο επιτυχίας της δημαρχιακής του θητείας θα είναι η επανεκλογή του συνδυασμού του και μετά από τα επόμενα 4 χρόνια, τα οποία προέβλεψε ότι θα είναι χρόνια δημιουργίας, δουλειάς και συνεργασίας με όλους, δίπλα στους δημότες. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr