Κ. Κατσιμίγας: "Η σιδηροδρομική Εγνατία πρέπει να διέλθει από την Δράμα" | xronos.gr
Ο ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Κ. Κατσιμίγας: "Η σιδηροδρομική Εγνατία πρέπει να διέλθει από την Δράμα"

09/04/19 - 10:00

Εναντιώθηκε του σχεδιασμού ενώπιον του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη

Με την παρουσία εξήντα υπουργών, εκπροσώπων διπλωματικού σώματος, επιμελητηρίων, τραπεζών και πανεπιστημίων και 250 προσκεκλημένων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου διήμερου Βαλκανικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η υφυπουργός Εσωτερικών Τομέα Μακεδονίας και Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στην τοποθέτησή της με τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα εποικοδομητική και επιτυχημένη συνάντηση κατά την οποία αναπτύχθηκαν εύστοχες και ουσιαστικές προσεγγίσεις που θέτουν τις βάσεις μιας ειλικρινούς και αμοιβαίας συνεργασίας στους τομείς της ανάπτυξης.

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το εθνικό στρατηγικό σχέδιο των υδατοδρομίων. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε πως σύντομα θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την κατασκευή του αγωγού IGB.

Παρουσία είχε και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς εκεί βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Κώστας Κατσιμίγας. 

Ο κος Κατσιμίγας, πήρε το λόγο δημόσιο στο πλαίσιο ερωτήσεων - τοποθετήσεων και εξέφρασε την άποψή του αναφορικά με την σιδηροδρομική Εγνατία. "Επιμένουμε η σιδηροδρομική Εγνατία να διέλθει από την Δράμα", διαμήνυσε προς τον υπουργό Χρ. Σπίρτζη.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr