Κατερίνα Νοτοπουλου "Θέλουμε να στηρίξουμε τον αγροδιατροφικο τομέα" | xronos.gr
ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ

Κατερίνα Νοτοπουλου "Θέλουμε να στηρίξουμε τον αγροδιατροφικο τομέα"

04/11/18 - 13:41

Η υφυπουργός θα παρακολουθήσει τις διεργασίες της ημερίδας και κατόπιν θα παρακολουθήσει το πολιτιστικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον Ιασμο για την δεύτερη γιορτή τσίπουρου βρίσκεται αυτή την ώρα η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπουλου. "Θέλουμε να στηρίξουμε τον αγροδιατροφικο τομέα", δήλωσε μεταξύ άλλων λίγο πριν την θεματική ημερίδα για το τσίπουρο που λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στον Ίασμο. Την υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου Ηλ. Μπούκας, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά και Αιχαν Καραγιουσούφ, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδοπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ και άλλοι. Η υφυπουργός θα παρακολουθήσει τις διεργασίες της ημερίδας και κατόπιν θα παρακολουθήσει το πολιτιστικό πρόγραμμα της ημέρας.


Ανανέωση:

Μετά το πέρας της ημερίδας η υφυπουργός ξεναγήθηκε από μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου στο "πλούσιο" λαογραφικό Μουσείο Ιάσμου. Κατόπιν μίλησε με όλους τους παραγωγούς-εκθέτες που βρίσκονται με τα προϊόντα τους στην τοπική έκθεση που τρέχει στο πλαίσιο της δεύτερης γιορτής τσίπουρου. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr