Ντ. Χαριτόπουλος: «Να συνδιοικήσουμε όλοι μαζί» | xronos.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Κ.Κ. ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Ντ. Χαριτόπουλος: «Να συνδιοικήσουμε όλοι μαζί»

20/08/19 - 10:00

Κάλεσμα ενότητας σε καιρούς χαλεπούς από τον εκλεγμένο δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών

Κάλεσμα ενότητας προς τους Γιάννη Σταυρίδη, Απόστολο Ιωάννου, Μιχάλη Βασιλειάδη, απευθύνει ο εκλεγμένος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, που αναλαμβάνει καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου, Ντίνος Χαριτόπουλος. Ο κος Χαριτόπουλος ζητάει από τους τρεις άντρες να συνδιοικήσουν τον Δήμο, προκειμένου να επιτευχθεί πρόοδος.

Αναλυτικά η επιστολή: «Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019 οι δημότες του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών επέλεξαν με την ψήφο τους πρόσωπα και προγράμματα και συγχρόνως έδωσαν εντολή σε όλους μας, υποψηφίους δημάρχους και συμβούλους, να λειτουργήσουμε στη νέα προγραμματική περίοδο ενωτικά, συλλογικά και υπεύθυνα προς όφελος του τόπου μας. Οι αυτοδιοικητικές ρυθμίσεις του “Κλεισθένη” με την νομοθέτηση πλέον της απλής αναλογικής, προτρέπουν τις δημοτικές παρατάξεις στην υιοθέτηση συναίνεσης και συνεργασίας, σε προγραμματικές συγκλίσεις που οδηγούν σε ένα πρωτόγνωρο και ενδιαφέρον δημοτικό σκηνικό.

Ο συνδυασμός “Επανεκκίνηση στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών” κι εγώ ως επικεφαλής του απευθύνομαι σ’ εσάς που είστε επικεφαλής των τριών άλλων συνδυασμών και σας καταθέτω την πρόσκληση να συνεργασθούμε και όλοι μαζί να συνδιοικήσουμε στην τετραετία 2019 – 2023. Είναι αυτονόητο ότι η πρόταση μου έχει ως προαπαιτούμενο για την υλοποίηση της την συμφωνία όλων των παρατάξεων ώστε άμεσα και συντεταγμένα να οριοθετήσουμε τους στόχους και τον κοινό βηματισμό μας ώστε η 1η Σεπτεμβρίου να μας βρει έτοιμους σε όλα. Προσωπικά νοιώθω ότι η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστια και στο βαθμό που θα ανταποκριθούμε θετικά, θα γράψουμε ιστορία στις αυτοδιοικητικές σελίδες της σύγχρονης Ελλάδας. Θα αναμένω με ενδιαφέρον και αγωνία έγκαιρα τις απαντήσεις σας, όπως και οι πολίτες του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών που είναι ο τελικός κριτής μας».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr