Τις αγωνίες και τα προβλήματα των επαγγελματιών των Σαπών, άκουσε με προσοχή ο Δημήτρης Χαρίτου | xronos.gr
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Τις αγωνίες και τα προβλήματα των επαγγελματιών των Σαπών, άκουσε με προσοχή ο Δημήτρης Χαρίτου

22/06/19 - 10:00
23432534-15_0.jpg

Απευθυνόμενος, προς τους ανθρώπους της αγοράς, υπογράμμισε ότι οι στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις που είναι αναγκαίες και θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα, θα συμβάλουν στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Τις ανάγκες και τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας των Σαπών αφουγκράστηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου.

Το πρωί της Παρασκευής, ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε στη λαϊκή αγορά, όπου συνομίλησε με εμπόρους και παραγωγούς, ενώ διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, επισκέφτηκε ένα – ένα τα καταστήματα και ήρθε σε επαφή με πολλούς επαγγελματίες.

Αφού άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συνομιλητών του, προβλήματα συσσωρευμένα από όλη τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι όσο η χώρα μας ανακτά σταδιακά τον βηματισμό της, τόσο αυτό θα έχει αντανάκλαση στην καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής των πολιτών. Απευθυνόμενος, ειδικότερα, προς τους ανθρώπους της αγοράς, υπογράμμισε ότι οι στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις που είναι αναγκαίες και θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα, θα συμβάλουν στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις Σάπες, ο κ. Χαρίτου είχε ένα θερμό τετ-α-τετ με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών, Ντίνο Χαριτόπουλο.

Για πολλή ώρα συζήτησε με κατοίκους από την περιοχή των Σαπών, πολλοί εκ των οποίων μουσουλμάνοι συμπολίτες μας οι οποίοι τον αναγνώριζαν όχι μόνο από την πολιτική του δραστηριότητα, αλλά και από την επαγγελματική δραστηριότητα του ως γεωτεχνικού.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr