Τον συνδυασμό του παρουσίασε ο δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης | xronos.gr
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Τον συνδυασμό του παρουσίασε ο δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης

11/05/19 - 10:00

Διεκδικεί την επανεκλογή του με την παράταξη "Μαζί για τον Τόπο μας"

Η εναρκτήρια πορεία για μία συλλογική προσπάθεια της παράταξης "Μαζί για τον Τόπο μας" του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών, με επικεφαλής τον νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Σταυρίδη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαΐου στις Σάπες. Εκεί παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Ο Γιάννης Σταυρίδης, ενώπιον των συνεργατών του, εξέφρασε την απόλυτη αισιοδοξία του ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι νικηφόρο αφού το ψηφοδέλτιο, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, συναπαρτίζεται από άριστους υποψηφίους με αναγνωρισμένο κύρος στις τοπικές κοινωνίες και φυσικά διάθεση για συλλογική δουλειά και προσφορά στον τόπο.

Ο κος Σταυρίδης στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες, την απαξίωση του Δήμου και την δεινή οικονομική θέση στην οποία αυτός βρέθηκε κατά την εναρκτήρια περίοδο. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι η πρώτη μέρα της εγκατάστασης της νυν δημοτικής αρχής το 2014 συνοδεύτηκε από την επίδοση κατασχετηρίου σημειώματος. Παρά την πρωτοφανή οικονομική κρίση και τις εκκρεμότητες δεκαετιών έγιναν τεράστια βήματα προκειμένου ο Δήμος να σταθεί στα πόδια του, να εκπληρώσει όλες του τις υποχρεώσεις και να γίνει μπροστάρης σε μία νέα εποχή που τώρα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr