Απόκριες στην Κομοτηνή, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες | xronos.gr
3+1 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απόκριες στην Κομοτηνή, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες

19/02/19 - 10:51

Το Σάββατο 2/3 και ώρα 20:00 η μεγάλη βραδινή καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής

Κάνουμε και φέτος τις Απόκριες στην πόλη μας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει το δικό της δυναμικό αποκριάτικο τριήμερο μία εβδομάδα πριν από το αντίστοιχο τριήμερο της Ξάνθης. Για φέτος ανακοινώθηκαν επίσημα οι ημερομηνίες που θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις, οι οποίες είναι όπως και πέρσι 3+1 κι αναμένουμε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή σε όλους.

Η ανακοίνωση έγινε από την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ) Κομοτηνής. Οι ημερομηνίες:

28/2 Τσικνοπέμπτη - πλατεία Ειρήνης - ώρα 18:00

1/3 Παρασκευή - πλατεία Ειρήνης - ώρα 20:30, παραδοσιακή θρακιώτικη Αποκριά με τον σύλλογο Εβριτών ν. Ροδόπης και την Εβρίτικη Ζυγιά

2/3 Σάββατο - η διαδρομή θα ανακοινωθεί προσεχώς - ώρα 20:00, η 4η καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής με τον σύλλογο Trel@cademy. Kom

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η ΔΚΚΕΠΑ Κομοτηνής δεν ξεχνάει τους μικρούς φίλους του καρναβαλιού και τις οικογένειές τους και προσφέρει στιγμές διασκέδασης για όλους. Έτσι το Σάββατο 9/3 και ώρα 11:00 το πρωί θα λάβει χώρα η αποκριάτικη μαθητική παρέλαση. Η διαδρομή της θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr