Για άλλη μια χρονιά οι Εβρίτες της Ροδόπης έστησαν ένα μεγάλο γλέντι | xronos.gr
«ΒΟΥΛΙΑΞΕ»ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

Για άλλη μια χρονιά οι Εβρίτες της Ροδόπης έστησαν ένα μεγάλο γλέντι

21/01/20 - 10:00
24234235643-15.jpg

Με παρουσίες από τον Έβρο και όχι μόνο

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε και φέτος, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Εβριτών Νομού Ροδόπης, που αποτελεί έναν θεσμό στη διαδρομή του αφού διοργανώνεται κάθε χρόνο αδιάλειπτα από το 1995, όπως είπε ο πρόεδρος Χρήστος Χατζηπέμου.

Φέτος, το σημείο συνάντησης ήταν το Ποσειδώνιο, το οποίο «βούλιαξε» από μέλη και φίλους του συλλόγου που ήθελαν να περάσουν ένα διαφορετικό κυριακάτικο μεσημέρι υπό τους ήχους παραδοσιακής θρακιώτικης μουσικής και να γλεντήσουν με «έναν παραδοσιακό τρόπο, όπως οι Θρακιώτες ξέρουν», που λέει και ο πρόεδρος.

Τα τελευταία χρόνια δε, ο χορός του Συλλόγου Εβριτών διοργανώνεται μεσημέρι και όπως φαίνεται και αυτό έχει πετύχει καθώς έτσι αποφεύγεται το ξενύχτι, με ό,τι συνεπάγεται.

Στο χορό του συλλόγου, ανάμεσα σε άλλους είδαμε τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου με τη σύζυγό του δημοτική σύμβουλο Ελένη Λαφτσή, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρης Πολιτειάδη, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, αλλά και τους Εβρίτες Σταύρο Κελέτση (βουλευτής Έβρου ΝΔ) και Δημήτρη Πέτροβιτς (αντιπεριφερειάρχη Έβρου).

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr