Η Ελένη Βιτάλη σε μία μοναδική συναυλία στην Αλεξανδρούπολη | xronos.gr
ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ 2019

Η Ελένη Βιτάλη σε μία μοναδική συναυλία στην Αλεξανδρούπολη

24/07/19 - 10:00
234234532-74.jpg

Πλαισιωμένη από τους Τζουμ και τη Βιολέτα Ίκαρη

Τη γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, φιλοξένησε η Γιορτή Κρασιού 2019 του δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο λόγος για την μεγάλη Ελένη Βιτάλη η οποία χάρισε στο κοινό μία μοναδική συναυλία.

Στη σκηνή της Γιορτής Κρασιού η Ελένη Βιτάλη ανέβηκε χωρίς τυμπανοκρουσίες και lead in, αφού αυτή η ίδια τραγούδησε το πρώτο τραγούδι: τις "Μοναχικές γιαγιάδες". Κάθε άλλο παρά "γιαγιά" θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την Ελληνίδα τραγουδίστρια που για πολλούς διαθέτει την ωραιότερη φωνή της Ελλάδας και η οποία έμεινε στη σκηνή για περίπου 2,5 ώρες.

Μαζί της είχε το συγκρότημα "Τζουμ" και την Βιολέτα Ίκαρη που εκτός από ορισμένα δικά της τραγούδια συνόδευσε την Ελένη Βιτάλη σε αρκετές από τις μεγάλες επιτυχίες της. 

Η Ελένη Βιτάλη μετράει περίπου 40 χρόνια καριέρας που ξεκίνησε από ένα πανηγύρι στην Κορινθία και έφτασε μέχρι τα μεγαλύτερα Music Halls του κόσμου, με αναφορές ακόμη και στο πολιτικό τραγούδι. Η "Αρκούδα" της άλλωστε, ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια της που ακούστηκαν στη συναυλία η οποία διέτρεξε όλη τη μουσική της διαδρομή, μετατρέποντας τη σκηνή της Γιορτής Κρασιού πότε σε μπουάτ, πότε σε πανηγύρι και πότε σε μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ όπου αναβαπτίστηκαν έρωτες και πάθη γιατί τελικά "ίσως φταίνε τα φεγγάρια"...

Το κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία κάλυψε ένα μεγάλο ηλικιακό φάσμα και παρά το γεγονός ότι το κόστος του εισιτηρίου ήταν στα 12 ευρώ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που επισκέφθηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για να δουν από κοντά την αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr