Η μουσική του Χαράλαμπου από την Κομοτηνή ταξίδεψε μέχρι την άλλη μεριά του Ατλαντικού | xronos.gr
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΔΙΣΚΟΣ

Η μουσική του Χαράλαμπου από την Κομοτηνή ταξίδεψε μέχρι την άλλη μεριά του Ατλαντικού

15/06/19 - 10:00

Με συμμετοχές καλλιτεχνών από Γαλλία και Αμερική 

Ο Χαράλαμπος Γ. γνωστός ως "Bouklas" είναι μουσικός παραγωγός και ραπ τραγουδιστής από την Κομοτηνή και συγκεκριμένα από το Αρσάκειο Σαπών. Πλέον ζει στη Χίο όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ασχολείται με τη μουσική από το 2002, έχοντας συνεργαστεί και μοιραστεί την ίδια σκηνή με πολλούς Έλληνες και ξένους ραπ καλλιτέχνες, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές ομαδικές και ατομικές δουλειές. Είναι ενεργό μέλος του συγκροτήματος "Τέταρτη Αγέλη" και πρώην μέλος του συγκροτήματος Ladose. 

Η νέα δουλειά λέγεται "the Groove Chronicles" και έχει την υπογραφή του Χαράλαμπου σε όλες τις μουσικές συνθέσεις. Ο στόχος του, όπως μας λέει, "θέλω όποιος βλέπει, απλά και μόνο το εξώφυλλο του δίσκου, να νιώθει την αίσθηση του ρυθμού που πρόκειται να ακούσει". Ο Bouklas έψαχνε καιρό εταιρία που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη δουλειά του σε βινύλιο γιατί ήθελε να προσδώσει σε αυτήν το στοιχείο του παλιού και συλλεκτικού. Μέχρι που βρήκε την εταιρία "Mind The Wax" με έδρα την Κρακοβία, που κατάφερε να αποτυπώσει τη δουλειά του βινύλιο καθώς και την "Encounter Tapes" από την Θεσσαλονίκη που την τύπωσε σε κασέτα. Στο σύνολο η συλλογή περιέχει 12 κομμάτια που σε αυτά συμμετέχουν ραπ καλλιτέχνες από Αμερική, τραγουδίστριες και djs από τη Γαλλία, δίνοντας μια πολυπολιτισμική αίσθηση στον ήχο. Δεν λείπει βέβαια και το εγχώριο στοιχείο, με τα μελωδικά φωνητικά της Martzi και της Alida SoulMama όπως και οι πινελιές του dj Moya από την Αλεξανδρούπολη.

Για το κλείσιμο ο Χαράλαμπος Γ. θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει τον JK One για τις ατέλειωτες ώρες μίξης στα κομμάτια του και την κατανόηση. Τον Βασίλειο Μάντο για το υπέροχο εξώφυλλο που έφτιαξε και τον Γιώργο Μουταφτσή που πίστεψε σε αυτόν. 

  • Link δίσκου: ΕΔΩ
  • Link τραγουδιού: ΕΔΩ
  • Σελίδα Facebook: ΕΔΩ

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr