Κατάμεστο το θέατρο της Κομοτηνής για τον Σωκράτη Μάλαμα | xronos.gr
Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Κατάμεστο το θέατρο της Κομοτηνής για τον Σωκράτη Μάλαμα

28/06/19 - 12:50

Παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μπάντας του, ο τραγουδιστής και συνθέτης παρέσυρε το κοινό της Κομοτηνής σε έναν μουσικό μαραθώνιο

Πέρυσι, η συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου ήταν το συναυλιακό hot ticket του καλοκαιριού. Φέτος, ο Σωκράτης Μάλαμας εντυπωσιάζει το κοινό του για άλλη μία φορά. Παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μπάντας του, ο τραγουδιστής και συνθέτης παρέσυρε το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου το κοινό της Κομοτηνής σε έναν μουσικό μαραθώνιο με τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα καθώς και άλλα, απρόβλεπτα, από το «μαύρο κουτί» της μνήμης και της συγκίνησης.

Ο Σωκράτης «φόρεσε» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, συγκίνησε το κοινό κάθε ηλικίας και το έκανε να τραγουδήσει μαζί του.

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη, χάρισε όμορφες μουσικές στιγμές. Το θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής ήταν κατάμεστο από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Με το χειροκρότημά τους έδιναν τον ρυθμό, συνόδευαν τον τραγουδιστή, έδιναν φωνή σε αγαπημένα τραγούδια.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr