Πολύς κόσμος στον ετήσιο χορό του συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών ν. Ροδόπης | xronos.gr
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΦΙ

Πολύς κόσμος στον ετήσιο χορό του συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών ν. Ροδόπης

19/02/19 - 10:00

Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες πρόσφορη λύση για την στέγη του συλλόγου, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος Χ. Φαρασόπουλος

Πολύς κόσμος τίμησε τον σύλλογο Καππαδοκών και Μικρασιατών ν. Ροδόπης το βράδυ του Σαββάτου 16/2, στο πλαίσιο του ετήσιου χορού του συλλόγου, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Χρήστος κι Εύη.

"Ο χορός μας είναι καθιερωμένος από την ίδρυση του συλλόγου και γίνεται κάθε χρόνο περισσότερο για τους ανθρώπους κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας", είπε ο πρόεδρος, ο οποίος ανέδειξε ότι "έχουμε πάντα παραδοσιακή ορχήστρα με παραδοσιακή μικρασιάτικη και καππαδοκική μουσική, όπως και σήμερα τους Λαλητάδες της Ροδόπης", και δήλωσε χαρούμενος για την ευρεία συμμετοχή του κόσμου που, όπως είπε, τους τιμάει ιδιαίτερα, τους κάνει χαρούμενους, "αποδεικνύει ότι ο κόσμος τελικά στηρίζει τον σύλλογο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε πιο δυναμικά το έργο μας", όπως λέει ο πρόεδρος.

Τέλος, αναφορικά με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο "Χ" σε προηγούμενη έκδοσή του, σύμφωνα με το οποίο ο στρατός ζητάει 19.000 ευρώ ετήσιο μίσθωμα από τον σύλλογο Καππαδοκών και Μικρασιατών ν. Ροδόπης για την στέγη τους δίπλα στον ΟΣΕ, ο πρόεδρος δήλωσε την αισιοδοξία του ότι το θέμα θα επιλυθεί: "Είχαμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ με το θέμα, τις επόμενες ημέρες ελπίζω ότι θα έχουμε μία ευνοϊκή λύση για τον σύλλογο. Έχω ενημερωθεί ότι γίνεται κάτι σοβαρό". Το θέμα πρέπει να διευθετηθεί με κάποιο τρόπο μέχρι τις 28/2.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr