Sold out ο χορός των Θρακών Κομοτηνής | xronos.gr
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Sold out ο χορός των Θρακών Κομοτηνής

06/02/19 - 10:00

Έγινε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην "Αστραία" όπου δεν έπεφτε καρφίτσα 

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2019 για τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Θρακών Κομοτηνής, αφού ο ετήσιος χορός του που έγινε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων "Αστραία" στον Ίασμο, ήταν sold out. Όπως είπε στον "Χ" ο κος Χρήστος Τζερνικούδης πρόεδρος του Συλλόγου "η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, όπως περιμέναμε και κάποιους φίλους δεν μπορέσαμε να τους εξυπηρετήσουμε λόγω χώρου". Την εκδήλωση άνοιξαν τα 7 παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου, υπό τους ήχους της θρακιώτικης παραδοσιακής ορχήστρα με τους Βαγγέλη Παπαναστασίου, Νίκο Ζαπάρτα και μια πλειάδα μουσικών και τραγουδιστών.

Πολλές και οι παρουσίες, ανάμεσά τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, Αντώνης Γραβάνης, Ελένη Λαφτσή, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Πολιτειάδης, η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, ο πρόεδρος της Γευσιγνωσία ΑΕ Θέμης Τζενετίδης, η επικεφαλής της παράταξης "Εμείς...η Πόλη" Φελίνα Καζάκου, η πολιτευτής ΝΔ Βούλα Ελευθεριάδου, ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Μανανάς, το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Πολυτσάκης, 

10 χρόνια παρουσίας συμπλήρωσε ο Σύλλογος Θρακών 
Το 2019 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θρακών Κομοτηνής, γιατί φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας και παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Κομοτηνής και όχι μόνο. 

"Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια οι στιγμές είναι αρκετές, αλλά αυτές που έχουν ιδιαίτερη σημασία είναι οι εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα αλληλεγγύης ή αλλιώς φιλανθρωπικές και είναι πολύ σημαντικές για μας γιατί βοηθάμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης θα ξεχώριζα τις κεντρικές μας εκδηλώσεις, ενώ ξεχωρίζω και την εκδήλωση που είχαμε κάνει στο Μέγαρο Μουσικής για τον πατριάρχη της Θρακιώτικης παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη" λέει ο κος Τζερνικούδης που ήδη έχει αρχίσει να "γεμίζει" την ατζέντα του συλλόγου για το 2019.

Σε λίγες ημέρες θα δούμε τα μέλη του συλλόγου στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής, ενώ ήδη ετοιμάζεται και η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή με φετινό προορισμό την Αριδαία και τον παλιό Άγιο Αθανάσιο καθώς και η λεγόμενη "Βραδιά του Μικρού Χορευτή".

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής αριθμεί πάνω από 500 μέλη όλων των ηλικιών που "μοιράζονται" σε 19 τμήματα εκμάθησης χορού. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr