Την Κυριακή ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης | xronos.gr
«ΠΥΡΕΤΟΣ» ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ

Την Κυριακή ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης

17/01/20 - 10:00
2342432-33_0.jpg

«Φουλ» η ατζέντα του συλλόγου για το 2020 – Η Δουκινιώ ξαναπροβάρει το νυφικό της

Χορευτικό ραντεβού δίνουν για την προσεχή Κυριακή στο Ποσειδώνιο τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης. Στη 1 το μεσημέρι «καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να μας συνδράμει και να περάσουμε όμορφα» είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Χατζηπέμου, ενημερώνοντας ότι το μουσικό μέρος του χορού έχει αναλάβει η ορχήστρα Ζαπάρτα – Παπαναστασίου.

«Φουλ» η ατζέντα του Συλλόγου
Πέρα από τον ετήσιο χορό, ο Σύλλογος Εβριτών Νομού Ροδόπης διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο με αφορμή και τον εορτασμό των 100 χρόνων ελεύθερης Θράκης.

«Όπως είχαμε υποσχεθεί στην εκδήλωση του Νοέμβρη, το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Κοροδήμου έχει παραδοθεί στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και Έβρου ούτως ώστε να διανεμηθεί στα σχολεία ώστε να χρησιμοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς και άλλες δράσεις όπως: συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο για εκδήλωση η οποία θα έχει αναφορές στα 100 χρόνια, ενώ το φθινόπωρο έρχεται ένα μεγάλο διεθνές συνέδριο».

Επίσης, ο σύλλογος Εβριτών Ν. Ροδόπης πρότεινε να μετατραπεί σε «οθόνη προβολής» ο τοίχος της ΠΕ Ροδόπης που έχει μέτωπο στο ηρώο, ώστε τον Μάιο να προβληθεί εκεί κάτι σχετικό με τα 100 χρόνια, με τη μέθοδο του video mapping.

Στην μεγάλη εικόνα των εκδηλώσεων του, ο Σύλλογος ετοιμάζει την παρουσία του στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου Κομοτηνής, σχεδιάζει τη μελοποίηση ποιημάτων του Γεώργιου Βιζυηνού ενώ το καλοκαίρι θα ξαναδούμε για δύο παραστάσεις -σε υπαίθριο χώρο- την πολυσυζητημένη «Χαρά της Δουκινιώς».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr