Αγκαλιές μοίρασαν τα μέλη του συλλόγου Άγιοι Θεόδωροι | xronos.gr
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΜΕΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ

Αγκαλιές μοίρασαν τα μέλη του συλλόγου Άγιοι Θεόδωροι

10/05/19 - 10:00

Ασφαλώς ανταποκρίθηκαν οι περαστικοί

Και ποιος δεν ανταπέδωσε τις αγκαλιές που δέχθηκε το πρωί και το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου, από μέλη του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης ν. Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι". Στην πλατεία βρέθηκαν ωφελούμενοι του συλλόγου, μέλη του διοικητικού συλλόγου και εργαζόμενοι. Όλοι από κοινού μοίρασαν φυλλάδια των Αγίων Θεοδώρων, γνωστοποιώντας μεταξύ άλλων και τη νέα στέγη που είναι σε λειτουργία από πέρσι. Τα παραπάνω έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της δράσης "Free hugs" (σ.σ. δωρεάν αγκαλιές) για την ενημέρωση των πολιτών για το Σύνδρομο Down και τον Αυτισμό.

Η ενημέρωση συνεχίζεται σήμερα το πρωί, Παρασκευή 10 Μαΐου, στην πλατεία Ειρήνης και ώρα 11:00. Ο σύλλογος σε συνεργασία με το ΕΕΕΚ διοργανώνει ψυχοκινητικά παιχνίδια με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, αναφορικά με τη νοητική αναπηρία. 

Τέλος, το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 11:00, στην πλατεία Ειρήνης, σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ πραγματοποιείται ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, αναφορικά με τη νοητική αναπηρία με προσφορά κερασμάτων.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr