Εμφανίστηκαν τα εκλογικά κέντρα στην Κομοτηνή | xronos.gr
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Εμφανίστηκαν τα εκλογικά κέντρα στην Κομοτηνή

24/04/19 - 10:00

Μετά το εκλογικό κέντρο της "Κοινωνίας Πολιτών", επί της πλατείας έκαναν την εμφάνισή τους τα εκλογικά κέντρα της "Πολη-τικής Ανατροπής" και του "Σπάρτακου"

Τί ποιο επίσημο για να εγκαινιάσει την προεκλογική περίοδο από ένα εκλογικό κέντρο; Μπορεί επισήμως η προεκλογική περίοδος να ξεκίνησε από τις 26 Μαρτίου, ήτοι δύο μήνες πριν την ημέρα της κάλπης 26 Μαΐου, ωστόσο σιγά-σιγά "ζεσταίνεται" το κλίμα και ανεβαίνουν οι τόνοι στον Δήμο Κομοτηνής. Κοινή παραδοχή όλων είναι ότι μέχρι στιγμής η εκλογική μάχη στον Δήμο Κομοτηνής είναι κάπως υποτονική και δεν θυμίζει τις προεκλογικές περιόδους του παρελθόντος.

Πάντως, μέρα με την ημέρα, το κλίμα θυμίζει ...κάλπες ολοένα και περισσότερο. Προς καλύτερη οργάνωση, μία - μία οι δημοτικές παρατάξεις της περιοχής ανοίγουν το εκλογικό τους κέντρο στην Κομοτηνή, έδρα του Δήμου. Έτσι, μετά το προ δέκα ημερών περίπου άνοιγμα του εκλογικού κέντρου της Κοινωνίας Πολιτών με επικεφαλής τον Γιάννη Γκαράνη επί της οδού Αποστόλου Σούζου κοντά στο δημαρχείο, σειρά είχαν άλλες δύο παρατάξεις να θέσουν σε λειτουργία τα εκλογικά τους κέντρα. Πρόκειται για την παράταξη Πολη-τική Ανατροπή με επικεφαλής την Ελένη Λαφτσή και την παράταξη Σπάρτακος με επικεφαλής τον Κώστα Καραΐσκο. Και τα δύο εκλογικά κέντρα εθεάθησαν στην πλατεία Ειρήνης. 

Εντός των ημερών όπως όλα δείχνουν θα εμφανιστεί και το εκλογικό κέντρο της Σύμπραξης Προοπτικής με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη, ενώ αναμένουμε τις κινήσεις και από τις παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση του Γιάννη Λεβέντη και Ξε-κίνημα για την πόλη του τέως δημάρχου Κομοτηνής Τάσου Βαβατσικλή.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr