Εορταστικός παλμός στο 2ο κυνήγι χαμένου θησαυρού στις Σάπες | xronos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Εορταστικός παλμός στο 2ο κυνήγι χαμένου θησαυρού στις Σάπες

13/03/19 - 10:00

"Ο γύρος των Σαπών σε μία μέρα" γέμισε μικρούς και μεγάλους με χαμόγελα μέσα από τα πολλά παιχνίδια των διοργανωτών

Με πολύ κέφι, χορό, διασκέδαση και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, έλαβε χώρα, τις πρωινές ως απογευματινές ώρες του Σαββάτου 9/3, το καρναβάλι των Σαπών. Ήταν το 2ο κυνήγι του χαμένου θησαυρού με τίτλο "ο γύρος των Σαπών σε μία μέρα". Η διοργάνωση ήταν του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών, σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους.

Η οργανωτική επιτροπή είχε προετοιμάσει πλήθος παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους, διάφορες δοκιμασίες από τις οποίες έπρεπε να περάσουν οι καρναβαλιστές, προκειμένου - εκτός από το να περάσουν καλά - να βγουν και νικητές στον γύρο των Σαπών. Μάλιστα, η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς, η ομάδα των Κουβανέιρος, κέρδισε και χρηματικό έπαθλο αξίας 500 ευρώ.

Η δεύτερη ομάδα Σειρήνες κέρδισε εκδρομοεπιταγή αξίας 300 ευρώ, ενώ η τρίτη ομάδα Μια Φορά κι Έναν Καιρό κέρδισε ένα γεύμα αξίας 150 ευρώ στις Σάπες. Εν κατακλείδι, μπορεί να μην συνέβη κοσμοσυρροή στις Σάπες, ούτε να αναβίωσε το παλιό ένδοξο καρναβάλι Σαπών, αλλά όλοι όσοι έσπευσαν στις Σάπες, από όλο τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών και γειτονικές περιοχές, σίγουρα πέρασαν καλά και συνομολόγησαν την ανάγκη η εκδήλωση να συνεχιστεί και το 2020.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr