Επαναδραστηριοποιείται ο Σύλλογος Πελοποννησίων και Φίλων Ν. Ροδόπης | xronos.gr
ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 1990 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ»

Επαναδραστηριοποιείται ο Σύλλογος Πελοποννησίων και Φίλων Ν. Ροδόπης

05/07/19 - 10:00

Συνάντηση γνωριμίας την Δευτέρα 8 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Ανατόλια στην Κομοτηνή

Επαναδραστηριοποιείται ο Σύλλογος  Πελοποννησίων και  Φίλων Ν. Ροδόπης «Η Αγία Λαύρα». Ένας σύλλογος με ιστορία, που ιδρύθηκε το 1990, αλλά η δράση του ατόνησε και εσχάτως γίνεται προσπάθεια να αναπτύξει ξανά δράσεις και έργο στην περιοχή μας.

Ο Ανδριανός Τράκας υπήρξε η «ψυχή» αυτού του συλλόγου και, φιλοξενούμενος στο ράδιο Χρόνος 87,5fm, μίλησε για την επιλογή του χρόνου διεξαγωγής αυτής της συνάντησης, αλλά και την στόχευση αυτής. Σε παλιούς αλλά και καινούργιους φίλους απευθύνεται το κάλεσμα επαναδραστηριοποίησης του συλλόγου. Είναι μία ανοιχτή πρόσκληση, να γνωριστούμε, λέει ο κος Τράκας.

Ο σύλλογος είχε δυναμική δράση την δεκαετία του ’90  και οι διοργανωτές της συνάντησης προσδοκούν να επαναφέρουν αυτήν την δυναμική. «Είμαστε υποχρεωμένοι σε αυτόν τον τόπο που τόσο μας συμπαρίσταται. Εμείς προσπαθούμε να τιμήσουμε την καταγωγή μας και να στηρίξουμε τον τόπο μας. Ο λαός λέει αλίμονο σε αυτόν που δεν τιμά την καταγωγή του και την παράδοση», σημειώνει ο κος Τράκας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την συνάντηση: «Ο Σύλλογος  Πελοποννησίων και  Φίλων Ν. Ροδόπης  προκειμένου  να  προβεί  στην  επαναδραστηριοποίησή του καλεί όλα  τα  παλιά  μέλη  και  τους  καινούργιους συμπατριώτες και  φίλους  του σε μια  συνάντηση  γνωριμίας  και επικοινωνίας  την  Δευτέρα 8-72019 και ώρα 19:00  στο  ξενοδοχείο  «Ανατόλια» προκειμένου να  προγραμματίσουμε της μελλοντικές  δραστηριότητές μας. Η συμμετοχή όλων είναι  απαραίτητη».

Τηλ . επικοινωνίας: Τράκας Ανδριανός 6932915973.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr