Γέμισε παιδικές φωνές το νέο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής | xronos.gr
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ

Γέμισε παιδικές φωνές το νέο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής

28/05/19 - 10:00

Εκεί έγινε η επίσημη λήξη των κατηχητικών μαθημάτων

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου 25 Μαΐου, και κατόπιν σχετικού Εγκυκλίου Σημειώματος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε η επίσημη λήξη των κατηχητικών μαθημάτων της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Η φετινή συνάντηση των νέων έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις των νέων κατασκηνώσεων της Μητρόπολης στην παραλία Κρυονερίου Μαρώνειας.

Αρχικώς τελέστηκε η ακολουθία της αρτοκλασίας, μετά την οποία ο μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τους παριστάμενους εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το πέρας των εργασιών και την παράδοση προς χρήση των κατασκηνώσεων. Ακολούθως τα παιδιά απήγγειλαν την κυριακάτικη προσευχή και έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο. Εν συνεχεία ο επίσκοπος απηύθυνε επίκαιρο κήρυγμα και ευχαριστίες προς κληρικούς και λαϊκούς, στελέχη της Μητρόπολης, για το έργο που επιτελούν προς όφελος της νεολαίας του τόπου.

Κατόπιν οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των νέων κατασκηνώσεων, ενώ τα παιδιά εγκαινίασαν τους χώρους των αθλοπαιδιών.

Άπαντες, δε, απόλαυσαν το μοναδικό φυσικό τοπίο και τη θέα του Θρακικού Πελάγους, εξαίροντας το σημαντικό αυτό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr