Η καρδιά των αποφοίτων Νομικής Δ.Π.Θ. για πάντα στην Κομοτηνή | xronos.gr
45 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ Δ.Π.Θ.

Η καρδιά των αποφοίτων Νομικής Δ.Π.Θ. για πάντα στην Κομοτηνή

02/07/19 - 10:00

Αντάμωσαν ξανά για τρεις ημέρες στην πόλη των φοιτητικών τους χρόνων …αναβιώνοντας καθετί συναφές με τον φοιτητικό βίο

«Η καρδιά μας θα βρίσκεται πάντα στην Κομοτηνή». Σε αυτό συνομολόγησαν δεκάδες απόφοιτοι της Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που το τριήμερο 28 με 30 Ιουνίου βρέθηκαν ξανά στην Κομοτηνή, την πόλη των φοιτητικών τους χρόνων, εορτάζοντας τα 45 χρόνια από την ίδρυση της σχολής, και ενθυμούμενοι τα παλιά. Μάλιστα, αναβίωσαν καθετί συναφές με τον φοιτητικό βίο, ακόμη και «πορεία» η οποία μάλιστα πέρασε κι έξω από τα γραφεία του «Χ», με το πανό «Πρωταγόρας» σε περίοπτη θέση.

Αναλυτικά, δεκάδες απόφοιτοι της Νομικής Σχολής Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, αναβίωσαν επί τριήμερο τις φοιτητικές συνήθειες και αναμνήσεις τους. Με επισκέψεις στο Πανεπιστήμιο, με προσομοίωση πορείας, με συνέλευση, με γεύμα λέσχης, δείπνο με μουσική και πάρτι σε ντίσκο, ξανασυνάντησαν τα καλύτερα χρόνια της νιότης τους. «Και όσο αντέχουμε, σας βεβαιώνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Γιατί εμείς την Κομοτηνή δεν την ξεχνάμε ποτέ», είπαν όλοι μαζί.

Την οργανωτική επιτροπή αποτέλεσαν οι Ισμήνη Στεργιαννίδου, Έλπη Μπλεκάτση, Κώστας Ρέμελης, Χάρης Δαλακούρας, Μιχάλης Χρυσομάλλης, Φίλης Ξανθόπουλος και Θανάσης Ξυνίδης.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr