Καινούργια παιχνίδια και δάπεδα ασφαλείας για τις αυλές έξι νηπιαγωγείων | xronos.gr
ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Καινούργια παιχνίδια και δάπεδα ασφαλείας για τις αυλές έξι νηπιαγωγείων

19/07/19 - 10:00

Στο 2ο, το 4ο, το 7ο, το 8ο, το 10ο και το 12ο Νηπιαγωγείο, θα τοποθετηθούν τα παραπάνω μέσω χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο

H εταιρεία Χυτήρια Τσίντζα URBAN Innovations Μονοπρόσωπη ΙΚΕ-Κατασκευή - Εμπορία Προϊόντων Αστικού Εξοπλισμού με έδρα την Καρδίτσα, αναδείχθηκε ανάδοχος στον επαναληπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια και τοποθέτηση νέου εξοπλισμού υπαίθριων χώρων σε νηπιαγωγεία περιοχής Δήμου Κομοτηνής.

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου στην συνεδρίαση της Τετάρτης 17 Ιουλίου επικύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, που στο παρελθόν είχε κηρυχτεί άγονος. Τότε υποβλήθηκαν μη κανονικές προσφορές, οι οποίες δεν πληρούσαν τους όρους της διακήρυξης. Στον επαναληπτικό διαγωνισμό κατατέθηκαν τέσσερις προσφορές, εκ των οποίων στην πορεία οι τρεις αποκλείστηκαν καθώς μετά την ηλεκτρονική προσφορά δεν ακολούθησε η υποβολή του φυσικού φακέλου. Έτσι ανάδοχος αναδείχθηκε η παραπάνω εταιρεία από την Καρδίτσα. 

Ο νέος εξοπλισμός για τους υπαίθριους χώρους έξι νηπιαγωγείων του Δήμου Κομοτηνής, εξασφαλίστηκε με χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο». Το έργο, που αφορά εξοπλισμό των εξωτερικών χώρων εντός των νηπιαγωγείων, είχε ενταχθεί στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου "Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου" για το έτος 2018, στον Άξονα Προτεραιότητας 1 "Αστική Αναζωογόνηση 2018".

Συγκεκριμένα καινούργια παιχνίδια, δάπεδα ασφαλείας και άλλα αντικείμενα που προορίζονται για τους αύλειους χώρους θα αποκτήσουν 6 νηπιαγωγεία του Δήμου Κομοτηνής, 2ο, το 4ο, το 7ο, το 8ο, το 10ο και το 12ο Νηπιαγωγείο.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός είναι 125.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ, και ο ανάδοχος που με προέκυψε με έκπτωση 1,4%, θα αναλάβει την προμήθεια, τη μεταφορά και την πλήρη τοποθέτηση του εξοπλισμού, καθώς και το κόστος των υλικών για την σύνδεση και στερέωσή του στο έδαφος.

Αναλυτικά, τα όργανα που θα τοποθετηθούν σε κάθε νηπιαγωγείο είναι τα εξής:

  • 2ο Νηπιαγωγείο: Σύνθετο τρενάκι µε δύο τσουλήθρες, ελατήριο λουλούδι (2 τεμάχια), παιχνίδι περιστροφής, δάπεδο ασφαλείας.
  • 4ο Νηπιαγωγείο: Σύνθετο τρενάκι µε δύο τσουλήθρες, ελατήριο Λουλούδι δάπεδο ασφαλείας.
  • 7ο Νηπιαγωγείο: Σύνθετο τρενάκι µε δύο τσουλήθρες, ελατήριο λουλούδι, παιχνίδι περιστροφής, δάπεδο ασφαλείας.
  • 8ο Νηπιαγωγείο: Σύνθετο τρενάκι µε δύο τσουλήθρες, ελατήριο λουλούδι, παιχνίδι περιστροφής, σύνθετο τρενάκι µε βαγόνια, δάπεδο ασφαλείας, παγκάκι µε πλάτη (2 τεμάχια).
  • 10ο Νηπιαγωγείο: Σύνθετο τρενάκι µε δύο τσουλήθρες, ελατήριο λουλούδι (2 τεμάχια), σύνθετο τρενάκι µε βαγόνια, δάπεδο ασφαλείας, παγκάκι µε πλάτη.
  • 12ο Νηπιαγωγείο: Σύνθετο τρενάκι µε δύο τσουλήθρες, ελατήριο λουλούδι (3 τεμάχια), παιχνίδι περιστροφής, σύνθετο τρενάκι µε βαγόνια, δάπεδο ασφαλείας, παγκάκι µε πλάτη (2 τεμάχια).

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr