Το κέντρο πρόληψης Ροδόπης «Ορφέας» στην 12η πανελλήνια συνάντηση | xronos.gr
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το κέντρο πρόληψης Ροδόπης «Ορφέας» στην 12η πανελλήνια συνάντηση

13/11/19 - 10:00

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του κέντρου Γκάρο Εσαγιάν εκλέχθηκε μέλος της συντονιστικής επιτροπής του πανελλήνιου δικτύου φορέων πρόληψης της εξάρτησης

Το κέντρο πρόληψης Ροδόπης «Ορφέας» συμμετείχε ενεργά στην 12η πανελλήνια συνάντηση φορέων πρόληψης της εξάρτησης, η οποία διεξήχθη 6 με 9 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιστημονικά υπεύθυνος του κέντρου ψυχίατρος Γκάρο Εσαγιάν ήταν συντονιστής στη θεματική ενότητα με τίτλο «παρεμβάσεις πρόληψης στην ευρύτερη κοινότητα», ο ψυχολόγος Σπύρος Βόλτσης πραγματοποίησε προφορική ανακοίνωση με τίτλο «πρόγραμμα πρόληψης και διαχείρισης κρίσης σε δημοτικά σχολεία της Π.Ε. Ροδόπης», η ψυχολόγος Μαρία Γούλα πραγματοποίησε προφορική ανακοίνωση με τίτλο «πιλοτικό πρόγραμμα παρέμβασης στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης, με στόχο την πρόληψη και διαχείριση φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού».

Επίσης, ο κος Εσαγιάν εκλέχθηκε μέλος της συντονιστικής επιτροπής του πανελλήνιου δικτύου φορέων πρόληψης της εξάρτησης, η οποία συνεδριάσει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παράλληλα, η πρόεδρος του «Ορφέα» Σιμπέλ Μουσταφάογλου, συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποίησαν τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των κέντρων πρόληψης (ΔΙΚΕΠΡΕ), όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στα κέντρα πρόληψης.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr