Παιδικοί φίλοι αντάμωσαν ξανά στην Κομοτηνή | xronos.gr
ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»

Παιδικοί φίλοι αντάμωσαν ξανά στην Κομοτηνή

12/02/20 - 10:00

Η ιδέα της Μακρίνας Σεφερίδου πήρε σάρκα και οστά κι όλοι συμφώνησαν να συναντιούνται κάθε χρόνο

Μεγάλωσαν όλοι μαζί στην ίδια γειτονιά στην Κομοτηνή, στην γνωστή πλατεία «Καραϊσκάκη». Οι περισσότεροι εξ αυτών παρέμειναν μεν στην περιοχή, άλλοι πάλι όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν συναντιούνται καθημερινά… όπως όταν ήταν παιδιά.

Γι’ αυτό, μία εξ αυτών, η Μακρίνα Σεφερίδου θέλησε να ανταμώσουν όλοι μαζί ξανά. Έτσι κι έγινε το βράδυ της Κυριακής 09 Φεβρουαρίου στο «Κουτί». Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα μεταξύ των φίλων, προκειμένου να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι. Στη βραδιά όλοι διασκέδασαν από καρδιάς, με την κα Μακρίδου να λέει χαρακτηριστικά στον «Χ»: «Είναι ωραίο να θυμάσαι τα παιδικά χρόνια. Θέλαμε να αναβιώσουμε τις μνήμες μας, γιατί νοσταλγούμε τα παιδικά χρόνια».

Φέτος, στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περί των 20 φίλων, κι όλοι συμφώνησαν να επαναλάβουν αυτή την μάζωξη και του χρόνου. Οι προετοιμασίες θα γίνουν πιο νωρίς, προκειμένου να καταφέρουν να έρθουν κι όσοι φέτος δεν παρευρέθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, για το καλό, οι φίλοι έκοψαν και βασιλόπιτα. Είχε προσυμφωνηθεί ότι η τυχερή ή ο τυχερός, θα αναλάμβανε την διοργάνωση της συνάντησης για το 2021. Πάντως, εκτός από την «κουραστική» επιβράβευση, η τυχερή του φλουριού έλαβε και μία χειροποίητη τσάντα δια χειρός της κας Σεφερίδου.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr