Προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα στην Κομοτηνή | xronos.gr
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ «ΜΑΓΕΜΕΝΟ» ΠΑΡΚΟ

Προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα στην Κομοτηνή

01/11/19 - 10:00

Επιστρέφει και φέτος πιο εμπλουτισμένο το χριστουγεννιάτικο πάρκο Αγίας Παρασκευής

Προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν στην Κομοτηνή, σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου και Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής.

Παιχνίδια στην πλατεία Ειρήνης
Το θέμα «εκμίσθωση ή μη τριών κοινόχρηστων δημοτικών χώρων επί της κεντρικής πλατείας Ειρήνης Κομοτηνής για ανάπτυξη δραστηριοτήτων ψυχαγωγικού χαρακτήρα» πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση και αφορά στην εκμίσθωση τριών θέσεων επί της πλατείας για την περίοδο των Χριστουγέννων, ήτοι από 28-11-2019 έως 10-1-2020, για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

«Μαγεμένο» πάρκο Αγίας Παρασκευής
Με ανακοίνωσή της η πρόεδρος της ΔΚΚΕΠΑ Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου κάλεσε όλους τους δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής καθώς και σε όλα τα νηπιαγωγεία του Δήμου, να δηλώσουν συμμετοχή για επίσκεψη στο «Μαγεμένο Πάρκο», που θα λειτουργήσει και φέτος στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, από 9 Δεκεμβρίου 2019 έως 6 Ιανουαρίου 2020.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το τελικό πρόγραμμα. Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες μπορούν να δηλώνουν  συμμετοχή για επίσκεψη στο «Μαγεμένο Πάρκο» είναι από τις 10 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2019. Θα υπάρχουν 3 γκρουπ ξενάγησης τις ώρες 9.30 π.μ., 10.30 π.μ. και 11.30 π.μ. και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως τον αριθμό των παιδιών σε κάθε γκρουπ και ποια πιθανή ημέρα και ώρα θα ήθελαν να επισκεφθούν το «Μαγεμένο Πάρκο». Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή και για απογευματινή επίσκεψη, τις ίδιες ημέρες στις 6.30 μ.μ.

Οι δηλώσεις γίνονται εγγράφως με την αποστολή mail στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση [email protected], με όνομα και τηλέφωνο υπεύθυνου επικοινωνίας προκειμένου οι υπεύθυνες της δράσης να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr