SUNLIGHT: Στηρίζει και συμμετέχει στον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης | xronos.gr
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

SUNLIGHT: Στηρίζει και συμμετέχει στον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης

15/11/19 - 10:00

Η SUNLIGHT δίπλα στην τοπική κοινωνία της Θράκης

Με την υποστήριξη της SUNLIGHT, εταιρεία μέλος του Ομίλου Olympia, θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση του 6ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Ξάνθης στις 24 Νοεμβρίου.

H ελληνική εταιρεία SUNLIGHT, παγκόσμιος ηγέτης του κλάδου των βιομηχανικών μπαταριών με 28 χρόνια δραστηριοποίησης στην περιοχή, στέκεται δίπλα στους τοπικούς φορείς που διοργανώνουν τον 6ο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης, στηρίζοντας μια διοργάνωση με υπερτοπικά χαρακτηριστικά, η οποία τα τελευταία χρόνια κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες πανελλαδικά.

Διατηρώντας την παραγωγική «καρδιά» της στην περιοχή, η SUNLIGHT αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες της Ξάνθης και συνολικά της Θράκης, με πάνω από 936 εργαζόμενους συνολικά στα δύο πρότυπα εργοστάσια σε Νέο Όλβιο Ξάνθης και Κομοτηνή. Με γνώμονα την προώθηση του αθλητικού πνεύματος ανάμεσα στους εκατοντάδες εργαζομένους της, αλλά και τις οικογένειές τους, η SUNLIGHT, εκτός από τη στήριξη στη διοργάνωση, επιδοτεί με δωρεάν συμμετοχές όλους τους εργαζομένους της που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα, για όποια διαδρομή επιλέξουν. Τέλος, η εταιρεία θα προμηθεύσει με δωρεάν αθλητικά μπλουζάκια όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στον παιδικό αγώνα, ο οποίος μάλιστα φέτος έχει λάβει το όνομα «Happy SUNLIGHT Kids – Τρέχουμε γεμάτοι ενέργεια» (αγώνας 1 χλμ.).

Ο Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος συγκεντρώνει κάθε χρόνο την τελευταία 5ετία πλήθος δρομέων στην πόλη της Ξάνθης, γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους αγώνες από άποψη συμμετοχών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και αποτελεί μια συνδιοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” και του Α.Π.Σ. Διομήδη Ξάνθης σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, το Δήμο Αβδήρων, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Δ΄ Σώμα Στρατού. Την ίδια μέρα με τον Ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν ο αγώνας πόλης 5.000 μ. και ο παιδικός αγώνας 1.000 μ. που θα φέρει το όνομα της SUNLIGHT.

H SUNLIGHT συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής βιομηχανικών μπαταριών στον κόσμο και με βάση την κεντρική της παραγωγική μονάδα στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες του είδους της στον κόσμο, εξάγει το 93% της παραγωγής της σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον πλανήτη.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr