Την είδαμε στην τηλεόραση και μας άρεσε! | xronos.gr
Η ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΩΣ ΤΑΣΙΑ ΤΣΟΤΡΑ

Την είδαμε στην τηλεόραση και μας άρεσε!

04/11/16 - 11:00

Είναι η "δική" μας  Ελένη Ουζουνίδου, η Κομοτηναία ηθοποιός στη νέα σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» Την ίδια περίοδο η Ελένη Ουζουνίδου βρίσκεται και στο θέατρο και συγκεκριμένα στο θέατρο Διάνα και στην παράσταση "Για μια ανάσα...", με την Ελένη Ράντου

Γύρω στα 40. Ξαδέλφη της Γιώτας. Δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους συγχωριανούς της και ονειρεύεται μία καλύτερη ζωή στο διπλανό κεφαλοχώρι, το Παραδείσι. Της αρέσουν τα λούσα, τα κουτσομπολιά και οι μηχανορραφίες. Είναι υποχείριο της Γιώτας. Χρησιμοποιεί τον άντρα της, Τσότρα, για να αποσπά πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και τις προθέσεις του Μπάμπη. 


Αυτή είναι η Τασία Τσότρα ή καλύτερα Ελένη Ουζουνίδου. Είναι η "δική" μας  Ελένη Ουζουνίδου, η Κομοτηναία ηθοποιός στη νέα σειρά του Alpha «Αστέρα Ραχούλας». «Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος. Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Ένα τεράστιο έπαθλο! Όλα παίζονται αυτήν τη σεζόν! Ραχούλα: Ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά και με μια ομάδα που έχει ψυχή. Παραδείσι: Ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο». Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού και ανάμεσα στους ηθοποιούς της σειράς είναι και η Ελένη Ουζουνίδου. 


Η σειρά έκανε πρεμιέρα και ήδη έχει προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο, με την Ελένη Ουζουνίδου να ξετυλίγει και στην μικρή οθόνη το υποκριτικό της ταλέντο. 


Άλλωστε ποιος λησμονεί την Ελένη Ουζουνίδου ως «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου», πνιγμένη στον κόσμο του κολλαριστού σεμέν, να αφηγείται τις δυστυχίες του βίου της. Σήμερα μπορεί να την απολαμβάνουμε στην τηλεόραση σε μία καινούργια παραγωγή, όμως ο ρόλος που την ακολουθεί και μας ακολουθεί ως θεατές είναι αυτός της Σταματίας. Εκείνη η ανέραστη στερημένη γεροντοκόρη που παινεύεται για τον ανώτατο δημόσιο υπάλληλο πατέρα της, τον αρραβωνιαστικό λοχαγό του Εθνικού Στρατού που δεν πρόλαβε να γευτεί, για τα χριστιανικά και πατριωτικά ήθη με τα οποία μεγάλωσε. Άλλωστε σε εκείνον τον ρόλο η Ελένη Ουζουνίδου κουβαλούσε μέσα της την Κομοτηνή και το είχε παραδεχτεί και η ίδια σε συνεντεύξεις της "Μεγάλωσα στην επαρχία, στην Κομοτηνή. Είχα γυναίκες γύρω μου σαν τη Σταματία. Μάλιστα μικρή, χωρίς να έχω την έγκριση των γονιών μου, πήγα σε κατηχητικό.

Ήταν απ' τις αγαπημένες μου ασχολίες και πήγαινα για χρόνια. Εκεί γνώρισα πολλές τέτοιες γυναίκες, τις οποίες ανακαλώ με πολλή αγάπη. Ουσιαστικά, για τη Σταματία έγινε ένα παζλ γυναικών και φτιάχτηκε τελικά ένας αναγνωρίσιμος τύπος γυναίκας που όλοι πάνω κάτω την έχουμε στα σπίτια μας".


Την ίδια περίοδο η Ελένη Ουζουνίδου βρίσκεται και στο θέατρο και συγκεκριμένα στο θέατρο Διάνα. Ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί το ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις «Για μια ανάσα…», έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court στο Λονδίνο. Πρωταγωνιστεί η Ελένη Ράντου και μαζί της παίζουν οι Ελένη Ουζουνίδου, Αντώνης Καρυστινός, Μελέτης Ηλίας, Κρίς Ραντάνοφ, Γιώργος Ματζιάρης.


Την Ελένη Ουζουνίδου την είδαμε στην τηλεόραση και μας άρεσε και θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε, όχι γιατί είναι "δική" μας, αλλά γιατί είναι πραγματικά καλή!

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr