Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αναβαθμίζονται όλες οι αθλητικές υποδομές της Γλυφάδας (pics)

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται στη Γλυφάδα σημαντικές παρεμβάσεις, που ήταν ζητούμενες για χρόνια, με αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, με νέες υποδομές και έργα σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Στο υποβαθμισμένο για χρόνια κλειστό του Αγίου Τρύφωνα γίνεται ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Με τοποθέτηση παρκέ (για πρώτη φορά στο κλειστό) και καινούργιες μπασκέτες προδιαγραφών Ευρωλίγκας, ολοκαίνουργιες κερκίδες, φωτισμό LED τελευταίας γενιάς, νέο ηλεκτρονικό πίνακα, πλήρη ανακαίνιση στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του γηπέδου, στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες.

Στο στίβο της Γλυφάδας αντικαθίσταται το παλιό και φθαρμένο ταρτάν με νέο, προδιαγραφών IAAF, και υλοποιούμε πλήθος ακόμα εργασιών για την αναβάθμιση όλης της εγκατάστασης.
Στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας (Παναγούλη) έγινε ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου και ετοιμάζεται μια μεγάλη έκπληξη για τους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο: Δύο ανοιχτά γήπεδα 5×5, ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και ένα ανοιχτό γήπεδο τένις!

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τερψιθέας μπήκαν για πρώτη φορά κερκίδες υψηλής ποιότητας 600 θέσεων, έγινε ανάπλαση στα αποδυτήρια, στο χώρο υποδοχής, στις τουαλέτες, στην περίφραξη και σε άλλα σημεία του σταδίου και τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής. Η μεγάλη αλλαγή, ωστόσο, θα είναι το ταρτάν στίβου που θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά στην Τερψιθέα.

Στο κλειστό κολυμβητήριο στο ΔΑΚ, όπου ήδη έχει ολοκληρωθεί μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων, τοποθετήθηκαν νέα φώτα LED τελευταίας γενιάς, έγινε αυτοματοποίηση του μηχανοστασίου, και βάφτηκαν όλοι οι εσωτερικοί χώροι.
Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ευρυάλη, ο Δήμος Γλυφάδας κατασκευάζει νέο γήπεδο μπάσκετ, ενώ έχει δημιουργήσει ένα υπαίθριο γυμναστήριο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ