Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Για την επέκταση της γραμμής 4 του Μετρό στη Λυκόβρυση – Πεύκη ενημερώθηκε ο Τάσος Μαυρίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 27ης Οκτωβρίου ανάμεσα στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσο Μαυρίδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Αττικό Μετρό ΑΕ Θεόδωρο Παπαδόπουλο, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Κώστα Νικολιδάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εργασίες επέκτασης της γραμμής 4 του Μετρό η οποία και περιλαμβάνει σε επίπεδο σχεδιασμού και μελέτης, δύο σταθμούς στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης, έναν στην πλατεία Σοφούλη στη Δημοτική Κοινότητα της Πεύκης και έναν στην κεντρική πλατεία Λυκόβρυσης στη ομώνυμη Δημοτική Κοινότητα.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Το Αττικό Μετρό είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στην πρωτεύουσα που πραγματικά εδώ και χρόνια δίνει μία ζωτικής σημασίας κυκλοφοριακή ανάσα στο συγκοινωνιακό ζήτημα της Αθήνας και των προαστιακών πόλεων της Αττικής όπου και σταδιακά επεκτείνεται. Είναι ένα έργο που όταν θα ολοκληρωθεί και στον Δήμο μας θα συνδράμει καταλυτικά στην άμεση πρόσβαση και σύνδεση του αστικού προαστίου μας με το κέντρο της πρωτεύουσας διευκολύνοντας την καθημερινότητα όλων μας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ