Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με λαμπρότητα ο εορτασμός σε Λυκόβρυση και Πεύκη για την επέτειο του ’40

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη δημοτική κοινότητα Πεύκης η ημέρα της ιστορικής μας μνήμης εορτάστηκε με λαμπρότητα. Στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσου Μαυρίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Γιώργου Καραμέρου και του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, καθώς δημοτικών συμβούλων.
Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα αποδόθηκε η τιμή για την 28η Οκτωβρίου και στη δημοτική κοινότητα της Λυκόβρυσης με δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, κατάθεση στεφάνων και την εθιμοτυπική μαθητική παρέλαση.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμη για την Εθνική ενότητα και ομοψυχία. Δεν ξεχνούμε τους ηρωικούς αγώνες των προγόνων για την προάσπιση του συλλογικού καλού και των οικογενειών τους, για την προάσπιση της πατρίδας τους, για την προάσπιση του δικαιώματός τους να ζουν ελεύθερα στον τόπο τους. Έχουμε χρέος να τιμούμε με κάθε τρόπο τους ήρωες και τους αγωνιστές της χώρας μας αφήνοντας ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη τους ένα δάφνινο στεφάνι και τραγουδώντας με υπερηφάνεια τον Εθνικό μας Ύμνο”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ