Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια υποδέχθηκε το νέο έτος ο Δήμος Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής της Δ.Κ. Μελισσίων τελέσθηκε την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020 η Δοξολογία για το Νέο Έτος 2020, παρουσία της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά.

Μετά την Δοξολογία ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ιερού Ναού από τον Εφημέριο Πατέρα Θεόδωρο.

Στην Δοξολογία και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, εκτός της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Μελισσίων Νίκος Δροσάτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης και πλήθος πιστών.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, ευχήθηκε να γίνουν πράξη μέσα στη χρονιά, εκείνα που σήμερα ευχόμαστε ο ένας στον άλλον.

«Δεν αρκεί μία ημέρα, να ευχόμαστε και την επόμενη να ξεχνάμε, αρχίζοντας ξανά τις διενέξεις και τις διαφορές. Την αγάπη για τους συνανθρώπους μας, που η χριστιανική μας θρησκεία πρεσβεύει, πρέπει να την έχουμε πάντα μέσα μας. Ας πορευθούμε λοιπόν το 2020, με περισσότερη ομόνοια και μεγαλύτερη αισιοδοξία, για να αλλάξουμε λίγο τα αρνητικά δεδομένα, που υπάρχουν γύρω μας. Η δύναμη που μας δίνει ο Θεός εύχομαι να μας οδηγήσει για να πορευθούμε μέχρι το τέλος και αυτής της χρονιάς, με αισιοδοξία, με αγάπη και κυρίως πάνω από όλα με υγεία, διότι όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνον αν έχουμε την υγεία μας. Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά σε όλους!», κατέληξε η Δήμαρχος Πεντέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ