Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, πραγματοποιήθηκε χτες 30 Μαϊου 2019,  συνάντηση με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πέριξ της πλατείας Μεταμόρφωσης (Ταξιάρχη Παπαντώνη) και της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου. Το θέμα της συνάντησης ήταν η έναρξη, το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών ανάπλασης της πλατείας, οι οποίες ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και την ανάδοχο εταιρεία, διαμορφώθηκε το πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ώστε αυτές να λάβουν υπόψη τους το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν όψει καλοκαιρινής περιόδου και δεν ότι πρέπει να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Οι καταστηματάρχες, καθώς και οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου συμφώνησαν με την πρόταση του Δημάρχου, εκτιμώντας παράλληλα τη σημαντική αξία του έργου που έχει για την περιοχή και τους πολίτες.

Μετά από το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα το εξής: «Ξεκινάει η λειτουργική, αισθητική και βιοκλιματική ανάπλαση της πλατείας Μεταμόρφωσης, ένα έργο για το οποίο διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής. Βασική μας προτεραιότητα παραμένει η συνεννόηση με τους καταστηματάρχες της περιοχής για την πορεία των έργων. Έγινε μια συνάντηση σε πολύ όμορφο κλίμα, τους παρουσιάσαμε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και ακούσαμε τις δικές τους απόψεις που αφορούν την καλοκαιρινή περίοδο. Προχωρούμε όλοι μαζί σε ένα νέο έργο που θα δώσει πνοή στο εμπορικό κέντρο του Μοσχάτου. Με έργο τιμούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ