Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

Ο μάγος Σανκάρα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «Magic inside» του κορυφαίου illusionist Σανκάρα, ένα show ψευδαισθήσεων φιλοξενεί το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας την Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι μυαλού με πολλές εικονικές-αισθητικές παγίδες, εκεί όπου το λογικό διακυβεύεται και κυρίαρχα επιβάλλεται το ασύλληπτο, σε έναν νοητικό παράδρομο που οδηγεί στο αδύνατο, στο υπερφυσικό ενώ τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη φαντασία να διαφύγει από τους ορίζοντες της πραγματικότητας.

Ο Σανκάρα, ο άνθρωπος που δεν φοβάται να «παίξει» με τη φωτιά, που καταλήγει αλώβητος από σπαθιά κι από μαχαίρια, από  πτώσεις, ρισκάρει έχοντας το πλεονέκτημα του «θάρρους» και της πίστης πως σε έναν μαγικό κόσμο όλα μπορούν να συμβούν ενώ δεν φοβάται την απόδραση ή τη δραπέτευση από τον χωροχρόνο. Χωρίς κανείς να το καταλαβαίνει, μεταφέρεται αστραπιαία, εμφανίζεται κι εξαφανίζεται, διακτινίζεται και φαίνεται λες και δεν κουνήθηκε ποτέ από τη σκηνή.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Κύπρου και Προύσσης

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 10 € (ταμείο θεάτρου), 8 € (προπώληση, Δημαρχείο Νίκαιας /Π. Τσαλδάρη 10/ τηλ 2132075289)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ