Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χαϊδάρι: Κλοπή υλικών στα συστήματα κεντρικής θέρμανσης σχολείων

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Χαϊδαρίου στα περιστατικά διάρρηξης και αφαίρεσης των χάλκινων εξαρτημάτων από τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης σε 3 Νηπιαγωγεία και ένα Γυμνάσιο της πόλης.

Η κλοπή έλαβε χώρα κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων με κίνδυνο να μην μπορούν να λειτουργήσουν τα συστήματα θέρμανσης μετά τις γιορτές και μάλιστα μέσα σε συνθήκες έντονου ψύχους.

Με ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης και στα 3 Νηπιαγωγεία ( 3ο, 10ο, 11ο) επισκευάστηκαν μεταξύ Πρωτοχρονιάς και 7ης Ιανουαρίου ενώ αντικαταστάθηκε και το πετρέλαιο που είχε κλαπεί. Στο 4ο Γυμνάσιο η  διάρρηξη και κλοπή έγινε την νύχτα της 7ης προς 8η Ιανουαρίου και η επισκευή πραγματοποιήθηκε αυθημερόν. Έτσι όλα τα σχολεία λειτούργησαν κανονικά θερμαινόμενα από την πρώτη μέρα των μαθημάτων, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

Επίσης συνδέθηκαν με το σύστημα συναγερμού των κτιρίων οι χώροι του λεβητοστάσιου των σχολείων οι οποίοι δεν ήταν συνδεδεμένοι μέχρι τώρα με αποτέλεσμα να είναι εύκολη η διάρρηξη τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ