Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Συνεχίζονται οι κατασκευές πεζοδρομίων στη Νέα Ερυθραία

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων σε πολλά σημεία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.

Η ανακατασκευή, η συντήρηση και επισκευή των πεζοδρομίων και των επιμέρους υποδομών σε διάφορες θέσεις στη Νέα Ερυθραία γίνονται συστηματικά με σκοπό τη λειτουργική τους αναβάθμιση, τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας και τη βελτίωση του δικτύου κίνησης των πεζών.

Σημειώνεται, ότι η κατασκευή και η συντήρηση των πεζοδρομίων δεν ανήκει στην δικαιοδοσία ή υποχρέωση του Δήμου, αλλά στους παρόδιους ιδιοκτήτες.

“Αποφασίσαμε όμως ως Διοίκηση για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και λόγω έλλειψης συνεννόησης με τους αρμόδιους φορείς να κατασκευάσουμε, εμείς ως Δήμος, συγκεκριμένα πεζοδρόμια, άλλοτε με τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και άλλοτε με ανάλογες εργολαβίες”, επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κος Μιχάλης Καυγαλάκης.

Οι επιμέρους παρεμβάσεις εκτελούνται τοπικά, σε σημεία που υπάρχουν μεγάλες φθορές και έχουν επισημανθεί και υποδειχθεί από την Υπηρεσία και μεταξύ άλλων επικεντρώνονται σε ανακατασκευές τμημάτων σε όλη την έκταση της Δημοτικής Ενότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ