Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Oμιλία του Μανώλη Γραφάκου στη Νέα Ερυθραία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ομιλία σε φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή της Ερυθραίας, πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Η ομιλία του Μανώλη Γραφάκου έγινε στο ΚΑΠΗ της πόλης και είχε ως βασικό θέμα τις λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν από τη Νέα Δημοκρατία ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.
Τον Μανώλη Γραφάκο προλόγισαν ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ Σπύρος Αβραμάκος της ΝΔ και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κηφισιάς της ΝΔ, Διονύσης Γεωργιόπουλος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αυτοδιοικητική του πορεία και στη δημιουργική συμμετοχή του στην εκπόνηση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Στην ομιλία του ο Μανώλης Γραφάκος ανέλυσε με απλά λόγια πως οδηγηθήκαμε στην οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, για ποιο λόγο ο φθηνός δανεισμός της χώρας μέσα από το δημόσιο τομέα κατέληξε να αυξήσει το ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών, αντί να δημιουργήσει νέο πλούτο και νέες θέσεις εργασίας. Στη συνέχεια ανέλυσε τον αρνητικό ρόλο του μεγάλου και σπάταλου κράτους διαχρονικά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία και σημείωσε ότι ένα άλλο κράτος σήμερα είναι το ζητούμενο ώστε η πατρίδα μας να περάσει σε μια φάση ανάπτυξης.
Τέλος αναφέρθηκε και στη μεταρρύθμιση που έχει ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, αναλύοντας στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι θα έπρεπε από καιρό να είχαμε υιοθετήσει το κεφαλαιοποιητικό σύστημα στην ασφάλιση, έναντι του διανεμητικού που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα. Εξήγησε γιατί το σύστημα αυτό είναι δικαιότερο και πώς μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά. Έκλεισε εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η χώρα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορεί να έχει πολύ καλύτερες προοπτικές.
Παρόντες ήταν οι πρώην Δήμαρχοι Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και Βασίλης Βάρσος, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ